Mám halucinace nebo tam je druhá čárka?
Ahoj holky dnes jsem 12 DPO vidíte tam něco??

Zvětšila jsem si všechny 3 fotky a nevidím nic...
Na té druhé fotce něco tuším.. Ale zkus to vyfotit blíž.
Nevidim nc bohuzel
Holky je to Pepino a ty čárky mají dál od sebe spíše blíž k tomu bílému konci
Na třetí fotce // vidím 🙂
@veronyque tak to jsem ráda že halucinace nemám
Blíž to vyfotit nejde bohužel mám asi horší telefon nezaostřuje mi to fotky 😪😪😪😪😪
Nic nevidím
Nic nevidím
Nic nevidím :(
také nic nevidím
Na té 3 fotce asi něco je😉
Já tam vidím dokonce 3 čárky, takže nějaký špatný test možná?
Je to tam ;)*,
Ja tam nevidim vubec nic.. A to jsem taky testovala s Pepino testy, takze i vim kde druhou hledat. Podle me tam neni..
@juliemichal mozna na te treti fotce. zkus znovu testovat, jestli bude silit ☺
@juliemichal ono je pred ms strasne brzy..u prvniho tehu jsem testovala 4 dny po vynechani a u druhyho treti ☺
@nazka no přesně tak to je fakt brzo 🙂 🙂 vím vím,ale tatínek chtěl ať si dělám testy 😀 😀 je větší nedočkavec než já 😀 😀 a to jak jsme se snažili o posledního ty 4 roky tak jsem si dělala testy každý měsíc od 9DPO 😀 kolik biochemických těhotenství jsem měla a do toho i jeden potrat no proto jsem nechtěla teď testovat dřív než před ms ☹ ale tatínek mě donutil :-O dnes nebo nejpozději zítra mi má dojít ms tak uvidíme co bude 🙂
@juliemichal drzim vam palce☺ zase je hezky,jaky ma tatinek zajem. ja ukazala manzelovi test (viz foto) a otazka byla:" a kdy budes testovat zas nebo jak se to potvrdí?" 😂 a koukal jak puk, ze je hotovo. ted netrpelive cekam na kontrolu u dr,zda je vse ok. jeste muzes na krev, kdyz jste nedockavi 😂
@nazka no moc gratuluji neboj kontrola taky dopadne dobře ♥ ♥
taky nechápu proč je tatínek takový nedočkavec haha 😀 😀 ale on chce teď daleko víc miminko než já abych pravdu řekla 😀 😀 tatínek mě donutil jít do miminka 😀 😀
ale i tvůj tatínek je super jsi mě s tím pobavila 😀
@juliemichal dekuji ☺ je to super, kdyz se chlapi takhle angazuji. to neni vzdy obvykle
@nazka přesně tak to je fakt super u předešlých těhu takový vůbec nebyl 😀
Nic
Já vidím slabou druhou na 3. fotce ;)
Bohužel také nic nevidím :(
Tak jak to dopadlo?! 😇
@lucina96 včera došla ms 🙂 nevadí 🙂 naživo šel dušík pěkně vidět,ale nevadí jdeme do dalšího snažení 🙂

@juliemichal chtelo by to forku.vice z blizka