icon

Mám naději na těhu?

zanetka174
5. dub 2021

Zdravím všechny. Chci se zeptat, co si myslíte o tomhle testu. Dělala jsem si ho včera odpoledne, mám 4 den zpoždění, to u mě není zvykem. Na jinych diskuzích mi holky říkaly, že na 4 dny zpoždění je to slabé a těhotenství to nebude, minimálně to spíš vypadá na neprosperujici. Příznaky nemám žádné, ovulaci nehlídám, takže nevím, kdy byla. Mám toho za sebou už dost, o miminko se snažíme rok. Chci slyšet i Vaše názory a postřehy, tak pište, budu ráda. 😊🌸

Mám naději na těhu?
palja
5. dub 2021

@zanetka174 můj názor je, že bych zkusila jiný test. Čárku tam vidím. Zkusila bych za 2 dny mamatest. Když nevíš kdy byla ovulace. Držím palce 🍀💞

juliemichal
5. dub 2021

můj názor je,že těhu to bude ♥ koukej u mě 3 dny zpoždění a ten zelený test je těhotenský a ten růžový je ovulační 😀 dnes jsem 8+1

zanetka174
autor
5. dub 2021

@palja děkuji, zítra test určitě zkusím. Už nevím co si o tom myslet. Každopádně jestli je toto falešňák, tak je to pěkně hnusný a nevím proč takové testy vůbec prodávají. 🙈 Na živo jde ta čárka vidět ještě líp.

zanetka174
autor
5. dub 2021

@juliemichal to je krása, moc gratuluju. 🥰 Já bych byla tak šťastná, kdyby to nebylo falešné. Už máme právě před minimální stimulací, tak toto by bylo dobrý překvápko. 😃😳🥰

juliemichal
5. dub 2021

@zanetka174 moc držím palečky ♥ u nás to je páté a neplánované 😀 ale nechali jsme si ho ♥

zanetka174
autor
5. dub 2021

@juliemichal co já bych za to dala🙈 my budeme rádi za jedno 😔 moc děkuji, snad to klapne...

agneska7
5. dub 2021

Tomuto testu nevěřím dělá rád duchy a nic z toho , kup si obyčejný papírový 👌

palja
5. dub 2021

@zanetka174 já myslím že to falesnak nebude. Jen je prostě ještě brzy. Ze zkušenosti vím, že jsou lepší ty papirkove testy, nejlépe mamatest. Test bych zkoušela ob den 💞🍀

zanetka174
autor
5. dub 2021

@agneska7 ono mi právě přijde že to moc duch není, vidí to i můj přítel a to už je sakra co říct 😳 a hlavně, za ten rok už mám všechny testy odzkoušené... A ano, tyhle dělají duchy, ale takto viditelný mi nikdy nevyšel. Zítra zkusím mamatest a bude jasno 😊

juliemichal
5. dub 2021

@zanetka174 určitě klapne ♥ moc se těším na další testíček ♥

agneska7
5. dub 2021

@zanetka174 já napsala svůj názor a to měly holky i hezčí čárky a na obyčejném papírovém nic ... Já ti to přeji ale tomu testu prostě nevěřím

zanetka174
autor
5. dub 2021

@juliemichal děkuji, doufám... Už mi přijde že čekáme věčnost. Každopádně by to byl zázrak, v našem případě 😊

@agneska7 v pohodě, já vím, taky už jsem si tím prošla... Ale je to hrůza, že toto ty testy vůbec dělají.

izzylka
5. dub 2021

@zanetka174 myslím, že holky to nemysleli špatně. Oni tyhle plastové dělají hrozně rády čárky, i když těhu nejsi...já je zkoušela několikrát a i když jsem těhu nebyla, ukázali hezky viditelnou druhou čárku. Obyč papírkové mamatesty jsou lepší i levnější 🙂 tak držím palce, ať to není falešňák 🙏🏻

agneska7
5. dub 2021

@zanetka174 právě a ještě za ty peníze 🙄 zítra dej vědět držím palečky 🍀

klokanka31
5. dub 2021

@zanetka174 Nejlepší je mamatest tak uvidíš... Ale přeju ti ať to klapne 🍀

zanetka174
autor
5. dub 2021

@agneska7
@klokanka31
Holky moc děkuji! 🌸 Zítra odpoledne z práce sem hodím fotku 😊

zanetka174
autor
5. dub 2021

@izzylka jasně no, já to chápu. Zítra zkusím papírový mamatest. Děkuji moc🥰

zanetka174
autor
Autor odpověď smazal
zanetka174
autor
6. dub 2021

@agneska7
@klokanka31
@izzylka
@juliemichal
Holky, takže teď jsem zkoušela mamatest a toto je výsledek. Jak můžou dělat ty comforty takové hezké duchy/čárky, když je to falešné... Jsem pěkně naštvaná 🤬🤬🤬

klokanka31
6. dub 2021

@zanetka174 To mě mrzí 😟

izzylka
6. dub 2021

@zanetka174 to mě mrzí ☹ ty plasťáky jsou za ty prachy ale fakt šmejdi...koupila jsem ho cca 4x a pokaždé ukázal buď hezkou čárku, nebo slušného ducha...po zaschnutí to vylezlo ještě víc.🤦🏻‍♀️

juliemichal
6. dub 2021

@zanetka174 ach jo ☹ moc mě to mrzí ☹ a přitom na tom plasťáku byla strašně krásná čárka ☹

zanetka174
autor
6. dub 2021

@klokanka31
@izzylka
@juliemichal
Přesně... Nejradši bych poslala výrobce těchto testů do patřičných míst 🤬 nicméně zpoždění mám pořád, takže se objednám k dr. 🙈

izzylka
6. dub 2021

@zanetka174 hele máš 5 dní zpoždění, ještě počkej, třeba se ještě normálně ms rozjede .. 🙂

agneska7
6. dub 2021

@zanetka174 to mě mrzí , 🌷