Mám strach, že jsem těhotná. Jak se to bude projevovat?

vevekassay
16. kvě 2016

Ahoj je mi 14 a udělala jsem největší chybu svího života :( včera jsem byla u svého kluka a vyspala jsem se s nim a mám strach že otěhotním :( Jak se to bude projevovat?

salenas
16. kvě 2016

jako první příznak těhotenství je zpožděná menstruace... kdy jsi měla naposledy měsíčky ? Máš dobrý vztah s mamkou,které by ses mohla svěřit a ona ti zařídila u gynekologa tabletu proti početí ?

andreaandrejka
16. kvě 2016

Boože...A proč jste se nechránily?

jamia
16. kvě 2016

To se zas někdo nudí 😠

slecnajohanna
16. kvě 2016

sorry, ale když s někým spím, nota bene ve 14ti, vezmu si kondom. nechápu, co je na tom složitýho. takhle nezodpovědný chování mě fakt nikdy nepřestane překvapovat 😒 jak se projevuje těhotenství si můžeš najít v učebnici biologie pro střední školy. omlouvám se za možná moc drsnej koment, ale obdobný chování a následný stupidní dotazy mě fakt neuvěřitelně nasírají. pokud nevíš, jak se projevuje těhotenství nebo jak se před ním chránit, s nikým nespi.

tulikiss
16. kvě 2016

Sex je jedna z veci kterou by mel clovek delat az kdyz je dostatecne zraly. a ta zralost se projevuje i tak ze vi jake muze mit nasledky jak se chranit a pristupuje k tomu zodpovedne. predpokladam ze se jen nekdo bavi, pokud ne tak si uvedom ze ti nehrozi jenom tehotenstvi, ale i to ze tvuj pritel z toho bude mit dost velke problemy pokud je starsi.

hanulinecka111
16. kvě 2016

Je ti 14 a nevíš, že aby jsi neotěhotněla, tak si máte vzít kondom a nebo si zajít ke gynekologovi?! A jako sorry, ale takové přiblblé otázky, jako jak se pozná těhotenství, když je toho plný internet...no prostě mi to přijde, že se nějaká puberťačka nudí a píše sem...vzpamatuj se a najdi si jiný koníček!!!

evulinkab
16. kvě 2016

Tak pokud jste se nechránili, zajdi si ke gynekologovi pro prášek Postinor.Je to lek, který se má vzít do 72hod od styku a zabranuje tehotenstvi...

keysi90
17. kvě 2016

Doufám, že je to vtip.
Ale, svěř se ihned mamce, pokud jste nepoužili kondom, můžeš si vzít Postinor, který by zabránil početí. Musí se vzít do 72 hodin od styku! Můžeš si zajít i sama na gyndu, ale není ti 15, tak nevím jak to ve tvém případě bude, jelikož styk před 15 rokem je trestný. Takže za mě, říct to mamce a ona ti ten Postinor může sama koupit v lékárně.

kamila297
17. kvě 2016

No, tak jestli se tímhle budeš někde chlubit na veřejnosti, tak můžou tvého přítele stíhat za zneužití nezletilé, i když styk proběhl zcela dobrovolně a po dohodě obou stran. Radši běž na gyndu a tam to co nejdřív pořeš s lékařem nebo aspoň doma s mámou. A příště místo chatování o blbostech na fb a jiných soc. sítích si raději najdi články ohledně sexuálního života a rizik s tím spojených.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru