Mám zkusit další těhotenský test při zpoždění?
Ahojky holky, dnes 4 den meskam.
Nic méně v den menskane jsem zkusila TT a ani náznak druhé čárky. Včera jsem jen mírně ruzove zaspinila a dnes je mě nevolno. Mám zkusit další nebo ještě vyčkat? Mela jsem to tak některa a nakonec vykoukl duch? 🙂
Já bych to nevydržela a zkusila 🙂 držím palce
Tak na testu úplně pidi duch 🤔🧐
Muj snehobílý test v den očekávané menstruace bude letos slavit jedenácté narozeniny 😅 Takže nic není ztraceno 😉✊
Já měla ms vždy úplně pravidelně po 28 dnech. Jednou jsem lehce zašpinila asi 4 dny před a ms nikde. Dělala jsem si test a nic. Dvě čárky jsem měla až 14 dní po vynechání ms a je z toho letos už 15 letá dcera 😁
Po přidáni sem nevidím vůbec nic na testu 😀🤷♀️
@monbonaa na te fotce taky nic nevidim. Ony nas ty mimina nekdy napinaj 😅
Já měla ms vždy úplně pravidelně po 28 dnech. Jednou jsem lehce zašpinila asi 4 dny před a ms nikde. Dělala jsem si test a nic. Dvě čárky jsem měla až 14 dní po vynechání ms a je z toho letos už 15 letá dcera 😁
@jancazao ja jsem to pak dokonce dostala i když slabší než obvykle. Jake to bylo překvapení, kdyz mi pozdeji doktorka rekla, ze je plod o mesic starsi nez si myslim 😃

@monbonaa pokud by byli příznaky od TT test by vám ukázal může to bejt klidně PMS 4 dny zpoždění bych čekala aspoň něco ..