Mamatest tt. Udělal vám některé falešně pozitivní?
Holky udělal vám některé falešné pozitivní mamatest? Ségra v cera zkoušela udělat dopoledne test 8dpo a vyšel ji takhle, čárka byla hezky růžová a dneska 9dpo ráno mamatest znovu a dr.max a nic.

@nikynikol25 tý jo 10 dpo to je moc hezká čárka 💕 gratuluji! 🍀👶
@nikynikol25 tak už mohu gratulovat 🙂
@nikynikol25 tak už mužů gratulovat 🍀😉
@klokanka31
@radka27101
@mamulda027
@ludmilka90 holky všem vám dekuje
Krásna čárka😊Tak drzim palce, ať to dotáhne az do konce🍀✊
@hannys_ Moc děkuje.Soufejme že toho dosáhneme obě dvě podle poslední ms já mám porod 3.září a ona 29.zari to bude hodne zajímavé
Ahoj holky vy jste tu takové zkušené. Myslíte že časté chození na WC na malou může mít vliv na těhotenský test? Že čárka sílí pomalu?
@vladuska30 Tezko rict... ja v den vynechane ms mela pekne viditelne dve carky a chodila jsem na malou hodne casto behem dne. Za dalsi dva dny jsem si udelala test az vecer, kdy jsem po celym dnu byla curat snad dvacetkrat a carky byly o dost silnejsi.
@ema90 tak to u mě bude asi teda špatné a ne prosperující. No uvidím co bude dál. Děkuji za odpověď.
@vladuska30 Ale to neznamena, ze to tak musi byt i u vas. Kolik dni meskate? A carka vubec nezesilila?
@vladuska30 Ale ne, to jako chodíte i v noci často? Testovat jen ráno a výsledek testu v průběhu dne bych vůbec neřešila.
@levandulka_fialova v noci jdu tak 2x někdy 3x záleží jak hodně piju večer.
@ema90 horní mamatest dělaný v pátek a spodní v sobotu ráno. Mamatest už bohužel nemám. A ty druhý testy jsou dělaný horní v pátek a spodní dělaný dneska ráno.
@vladuska30 Ja bych to jeste uplne nezatracovala.
Pokud vam meska ms chvili, tak nekdo miva ducha i tyden, nez ma pekny dve carky.
Kazdopadne koupit zase ten mamatest a testovat stejnou znackou.
@ema90 určitě to mám plánu koupit mamatesty a testovat sníma. No počkám a uvidím co z toho bude snad bude vše v poradně konečně už.
Holky tak jsem začala krvácet takže nejspíše biochemické 😞😞
@vladuska30 Tak to mě mrzí 😢
@levandulka_fialova to nás s přítelem také. Už je to 3 zklamání ohledně těhotenství. Už jsme 2krat o mimi přišly. Tohle byl po 3 letech prvni aspoň slabě pozitivní test co jsme našly.
@vladuska30 😓
@levandulka_fialova jsem z toho jelen jedte stále spinim ale test vypadá takto nechápu to
@vladuska30 radši zajdi k dr. aby jsi měla jistotu že je vše v pořádku, ale mě tenkrát doktor řekl, že hcg klesá pomalu a pěkného ducha jsem měla ještě po týdnu od biochemka
@vladuska30 Taky bych řekla, že to opravdu pomalu klesá. Kdyby se to udrželo, čárka by byla podle mě silnější. Ale na tu kontrolu k dr. bych si zašla, ať se mrkne, jestli je to vše v pořádku.
Zkoušela jsem test ještě dneska rano a nic. Jqko úplně něco miniaturního tam vidim ale vyfotit to nejde. Ale určitě si k dr zajdu mám to v plánu. V pondělí tam zavolam hlavně ještě pořád stále malinko špiním. Holkdy moc děkuji
@vladuska30 hcg klesá opravdu pomalu, minule mi trvalo skoro 4 týdny než hcg kleslo na nulu a celou tu dobu jsem taky špinila.
@vladuska30 některé holky mají do 5mesice ms,je možné že si zrovna ten případ
@nikynikol25 no uvidím každopádně v pondělí zavolam na gyndu
@vladuska30 moje teda měla normálně ms do 3 měsíce a ani nevěděla že je těhotná,určitě zavolej bude to lepší
@vladuska30 Určitě tam zavolej, ať tě pošle na krev, na utz nic ještě neuvidí, tak aspoň podle krve to lze trochu hlídat.

@nikynikol25 tak gratuluju 🍀