icon

Menší příznaky těhu. Jak dlouho čekat než jít k lékaři?

denulqa
3. dub 2021

Dobry den chci se zeptat. Citim mensi priznaky tehu. Test neukazal nic a MS jsem mela ale uplne slabou. Sestrenice mela 3mesice MS a to byla v tom. Pokud je MS tak telo neprodukuje hormon Hcg. Jak dlouho mam cekat nez jit k lekari? Nebo co by jste mi poradili. Mam i docela rizikove zamestnani tak mam trosku obavy.

ema90
3. dub 2021

@denulqa 😀😀😀
Bezte na krev jako samoplatce.

deli_lah
3. dub 2021

Zkus lékaři zavolat a poptat se. Příznaky se dají i vsugerovat, psychika dělá hodně, navíc dost odpovídají PMS. Ale nepočítala bych s tím, že sestřenice to měla tak budu to mít stejně...

lenickakl
3. dub 2021

test neukázal nic, menstruace proběhla... jdi k lékaři, ale skrz hlavu

denulqa
autor
3. dub 2021

@deli_lah to ja nepocitam ze to bude stejne. Jen jsem to cetla ve vice pripadech. Ty priznaky ktere mam jsou prave uplne jine nez kdyz jsem mivala pred MS.

denulqa
autor
3. dub 2021

@ema90 a to jde? Kolik za to chcou?

aniea
3. dub 2021

Počkala bych třeba týden a pak si udělat test a podle toho buď tam bude nebo ne. Já 2 těhotenství a žádne příznaky krom že mi bylo nevolno, spíš těžko po obědě jsem neměla.

ema90
3. dub 2021

@denulqa Samozrejme, objednejte se kamkoliv kde krev odebiraji (najdete si na netu) stoji to cca 200kc a vysledky mate jeste ten den.
A odber na hcg vam da odpoved na 100%.

klokanka31
3. dub 2021

@denulqa Když jsi měla ms tak bych nic neřešila. Těhu příznaky si člověk lehce vsugeruje.

jjasmina
3. dub 2021

@denulqa upřímně já každý mesic jsem myslela, že jsem v tom a nebyla a když jsem otěhotněla, tak jsem určitě věděla , že to neklaplo. Jdi na test jako samoplatce, ale pokud si měla ms asi zbytečné, ano jsou případy , kdy jedna paní měla dokonce ms až do 5' mesice a negat testy, ale to jsou spíš výjimky, navíc ta chlastala jak duha.

veroniqess
4. dub 2021

Bohužel nejsi těhotná. Test by ukázal i při MS.