Menstruace dorazila, přesto těhotná?

zuzankaaaaaaaa9999
8. bře 2018

Menstruace dorazila o 23 dní zpožděná. Sex od té doby nebyl, no špatně je mi od té doby co jsem začala mít zpoždění. Udělala jsem si dnes test a posuďte sami. Čárka se objevila skoro ihned a krásně růžová takže žádná ryska! Je to citlivost 25. Měla to některá podobně, nebo dokonce stejně a vyšlo to? Díky

jivulik
8. bře 2018

@zuzankaaaaaaaa9999 no musia tam byt 2 čiarky nie len jedna

oveckaluky
8. bře 2018

Je tam, ale na 23 dní zpoždění mi přijde hodně slabá...taková by mohla být před termínem MS.

nat
8. bře 2018

Ano carka je videt,tak bud to neni klasicka ms ale jen nejake spineni a tehu je ok a nebo tehu odeslo a je v tele jeste hcg

2hanah
8. bře 2018

@zuzankaaaaaaaa9999 S takovým zpožděním už by ta druhá čárka byla dost silná, takovou jakou máte Vy jsem měla už dva dny před očekávanou menstruací, takhle se obávám, že se Vám nejdřív zadařilo, ale pak se něco nepovedlo a odchází to pryč, je mi líto, ale tohle nevidím na gratulaci k miminku 🙁 zase lepší takhle než mít postižené miminko nebo řešit operativně nevypuzený potrat, věřím, že po tomto se Vám příště zadaří určitě! Tělo samo ví, co dělá a proč, hodně štěstí!

zuzankaaaaaaaa9999
autor
8. bře 2018

Holky menses už dávno skončila.. Teď čekám ovulaci ale test jsem zkoušela kvůli nevolnostem které furt trvají.

absintka19
8. bře 2018

No rozhodne je carka slaba a neodpovida delce vaseho tehotenstvi. Takze bohuzel. Vypada to na neuspech. Kdyz tak si zajdete na test z krve a oni vam reknou.

linee
8. bře 2018

@zuzankaaaaaaaa9999 nejlepe je zajit k dr.,toto se vyresi pouze utz.A mas pravidelne cykly?23 dni zpozdeni je hodne,to jsou 3 tydny tehotenstvi,hcg muze byt hodne vysoko a nez klesne na 0,muze byt jeste ta slaba carka videt.
A nebo jsi zopakni test treba v nedeli a uvidis,zda carka sili nebo ne.

zuzankaaaaaaaa9999
autor
8. bře 2018

Další menses mám dostat až za 24 dní. Špatně jsem to v úvodu napsala. Prostě, měla jsem zpoždění 23 dní, dostala jsem injekci na vyvolání ta potom přišla. Dnes jsem kupovala ovu testy a u nich byly i těhu testy, hned jsem je vyzkoušela a výsledek viz fotka v úvodu. Sex byl naposledy ještě před tím, než dorazila menses proto je mi divný ten test 🤷‍♀ No uvidíme co z toho bude nebo nebude..

2hanah
8. bře 2018

@zuzankaaaaaaaa9999 No tak to už jsem z toho solidní jelen. Můžu se zeptat, když jste měla podezření na těhotenství, proč ta injekce na vyvolání ms? Mně to nějak nejde do hlavy, pokud další ms za 24 dní, by ta čárka takhle slabá být mohla, ale proč teda ta injekce??

priefi
9. bře 2018

@zuzankaaaaaaaa9999 a proc si delas tento test? Kup si klasickou 10 a ne 25, 10 je citlivejsi a pokud jsi skutecns tehu, mela by byt carka tmavsi a o dost, tim , ze si delas 25 mas carku svetlou a nebudes mit tam pozitivni reakce, spise negativni. Tak sup pro novy test, ktery je 10 a pak posli foto. Nebo lip, kuo si digital clearblue.

majajaa
9. bře 2018

Vzdyt je ten test negativni. Druhou nevidim

vendelinka08
9. bře 2018

Carku krasne vidim..ale je slaba. Take se v tech tvych cyklech moc nevyznam....takze bych normalne zavolala na gyndu a domluvila se na prohlidku. Tady asi nic nevyresime. Bud se bude neco dit nebo nebude. Mozna ty cykly mas uplne rozhozene. Asi by bylo dobre si par cyklu merit teplotu a zjistit jak na tom jsi. Tak pak dej vedet co je noveho.

vanea
9. bře 2018

@2hanah Injekce na vyvolání buď vyvolá MS, nebo pomůže udržet těhotenství (resp rozhodně neublíží), takže tím se tehdy zřejmě vyloučilo, že je slečna těhotná a dostavila se menstruace. Teď to může mít několik důvodů, bud došlo k ovulaci někdy časově zvláštně a zadařilo se..a nebo test reaguje na hladinu LH a ne HCG (jak se už spoustukrát stalo, ony hormony jsou si podobné a všeobecně se ví, že ovulační test může reagovat na těhotenství a těhotenský na ovulaci) . Takže buď a nebo=) držím palce!

linee
9. bře 2018

Ja jsem se take ztrazila.Ale kdyz ti dal injekci na vyvolani,tak te asi prohlidnul a zjistil,ze tehu nejsi,proto ta injekce.Pak take zavisi,kdy pred vyvolanim byl sex. Jak jsem psala,bud test v nedeli zopakuj a nebo se objednej k dr.🙂

zuzankaaaaaaaa9999
autor
9. bře 2018

Všem díky za reakce, 10kový test je negativní takže nevím co to zase je 🤷‍♀ Počkám do další ms a pak kdyžtak doktor.

2hanah
9. bře 2018

@vanea Vím, že ta hormonální injekce buď vyvolá ms, ale těhotenství by neublížila, taky jsem ji absolvovala, nicméně si myslím, že kdyby měl doktor nebo autorka podezření na těhotenství, dala bych tomu spíš čas než injekci, tady se mi to zdálo spíš jako falešně pozitivní, podle mě nebyl důvod plašit, jasně rozkolísané hormony.

hladovaveverka
9. bře 2018

Tyto testy jsou pěkné šmejdy, tyhle čárky mi to dělá pořád a jdou falešné.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru