icon

Menstruace nikde - můžu být v klidu? Nemám se teď jak dostat ke gynekoložce

isabelle23
31. črc 2018

Ahoj, potřebuju prosím poradit, na tohle jsem hrozný nervák. 26.5. jsem měla naposledy sex( přerušovaný) s přítelem. 2.6. jsem měla dostat menstruaci, ale nepřišla. Zpozdila se o 7 dní, ale nakonec jsem to dostala. Teď v červenci jsem to měla dostat kolem 8-10.7. ale je 31.7. a pořád nic.
Test jsem si dělala před pár dny (29.7.) a je negativní. Na začátku června jsem odjela brigádně do zahrničí pracovat na 3 měsíce a vracím se až na konci srpna, proto nemůžu navštívit svoji gynekoložku a obracím se na vás.. Můžu být v klidu nebo ne? Děkuji za odpovědi 🙂

priefi
31. črc 2018

@isabelle23 pokud byl test negativni, muzes byt v klidu 😉

isabelle23
autor
31. črc 2018

Děkuju moc 🙂

dominika07
31. črc 2018

Já měla třeba negativních prvních několik testů a dneska mám 4měsíční mimčo, Prostě jsem na začátku měla nižší hladinu hcg a v moči se to neukázalo. Test byl pozitivní až 11 den po vynechání MS

priefi
31. črc 2018

@dominika07 pokud styk byl naposled koncem kvetna, test by musel mit uz dalnici 😉

keysi90
1. srp 2018

Já jsem otěhotněla 30.kvetna. můžeš být v klidu, tohle by test odhalil 🙂

jankol
1. srp 2018
Uživatel jankol je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od jankol.

@isabelle23 Pokud je test negativní, tak bych byla asi v klidu, to už by ti test asi ukázal.

michaela_2
1. srp 2018

@isabelle23 ještě jednou si pro jistotu udělej test, pokud jsi měla poslední pohl. styk 26.5., tak to už by na testu bylo zřejmé. Můžeš to mít rozházené nervama z cestování atd. 🙂