Ahoj holky mám možná hloupou otázku ale už si nevím rady...3.6 jsem měla pohlavní nechráněný styk....menstruaci jsem měla dostat až 26.6 mám ji pravidelnou po 35 dnech ale dostavila se o 11 dní dříve což mě velice překvapilo nikdy se mi to nestalo...spíše jsem ji měla dříve nepravidelnou a to se zpožděním. Zajímalo by mě zda by se mohlo jednat o příznak těhotenství? třeba nějaký ojedinělí? 😕 Miminko si moc přeju
Mělas normální, tj. několik dní trvající menstruaci? Pak asi těhotná budeš těžko 😕
Spíš jsi možná samovolně potratila, proto byla ta menstruace dřív, protože tělo neudrželo zárodek, to se stává často
Ach jo 😅
tak to by mě zajímalo, jak to u tebe dopadlo.. u mně je ms asi o 6 dní dříve, což se mi nikdy nestalo, žádný stres, nic, tak nevím.. druhý den špiním..
Zdravím a přeji hezký večer. Prosím Vás o radu. S přítelem se snažíme 6 měsíců o mrňouska. Tenhle měsíc MS dorazila o 4 dny dříve,tedy dnes. Odpoledne byla tmavší a teď k večeru o dost slabší s příměsí hnědé. Zkoušela jsem test a byl sněhobílý. 😒
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Ahoj. POkud je jinak jako hodinky, teoreticky by mohlo jit o tehotenstvi. Ale nebylo by to nejak "dramaticky", spis slabsi. Udelej si za par dnu test 😉