Mimoděložní těhotenství nebo běžné? Co může znamenat špinění?
Ahoj holky, chci se zeptat zda se nějaká setkala s tímhle..je to 14dnů -+ od početí , ms přišla jako vždy stejný datum což teď bylo týden po početí tak jsem si myslela že nic, ms skončila a teď 2 dny špiním a dnes mi vyšlo toto? Mám se něčeho bát?

@esterak20 Bohužel budeš asi muset počkat, a nebo zkusit doktora. Jestli HCG roste jak má...
Hcg by mělo stoupat v případě těhu. A nebo postupně klesat v případě potratu ( nějakou dobu se v těle drží i po potratu). Chtělo by to bližší vyšetření, krevní testy ..
@esterak20 a testovala jseinse před nástupem na? Klidně jsi mohla být tehu odešlo tons msna je to jen zbytkové hcg . Ale to tady nikdo nevyřešíme. Chce to Dr kontrolu
Měla jsem mimoděložní těhotenství v listopadu a průběh byl prakticky stejný, jako u tebe. Sex, pak menstruace, pak nějakou dobu nic, najednou špinění na jehož základě jsem si udělala test a ten byl pozitivní. Což ale absolutně neznamená, že je tvoje těhotenství mimoděložní. Jenom bych pro jistotu šla v nejbližším možném termínu na kontrolu a doufala, že už se objeví v děloze nějaké náznaky. Držím palce ❤️.
@vlasta1981 nene
Uvidíš co ti řeknou, já měla jednou mimoděložní. Měla jsem normálně MS ale pak takovou až nahnědlou krev. A bolelo mě na pravé straně. Bohužel o pravý vejcovod jsem přišla. Ale hned nepanikař zítra radši zavolat na gynekologii a objednat se.✊😊 Držím palečky.

@esterak20 to Ti tady fakt nikdo neřekne 🤷🏼♀️ počkej a uvidíš. Testy by měly silit. Ze dvou papírků nikdo nic nepozná. A podle mě ani na UZ nebude ještě nic vidět, jestli jsi 14 DPO +/-. Budou-li testy sílit, tak to muže být v pohodě. Zkus za dva-tři dny testovat znovu a pak se objednat k dr. Krvácení podobné menstruaci nemusí znamenat nic špatného... ale teď je na nějaké závěry brzy.