icon

Mohla bych být těhotná i přes menstruaci?

3. srp 2025

Ahojky holky, chci se zeptat zda jste některá z vás měla něco podobného co já. S partnerem tomu necháváme volný průběh, ale minulý měsíc při ms jsem ji měla 3. den slabší a to obvykle nemívám. První tři dny ji mám silnější a 5. den končí lehkým špiněním. Tak jsem se lekla co se děje jak to že už 3. den je slabší. Ms mám pravidelnou. Tento měsíc jsem ji také dostala normálně. První den bolest v podbřišku pak už dobré. Dnes 5. den ms a jenom ráno takové špinění a už nic. Nicméně celou ms unavená, vyčerpaná, pořád bych spala, nic se mi nechtělo. Nálady jak na horské dráze - klasika při menstruaci. Bolest prsou ne, pouze mi přijdou větší objemnější a taky mě občas svědí, ale bez podráždění. A od včerejška chvíli zima, chvíli horko, tak jsem si říkala, doufám, že na mě neleze nějaká chřipka, protože se tak celou dobu cítím. Ráno se vzbudím a je mi divně, tak jako malátně a na zvracení a horko, tak si na chvíli ještě lehnu a pak už se mi po chvíli alespoň nechce zvracet!😂🙏 Zkusím test a uvidíme, ale říkám si přece jsem měla menstruaci..

anonym_0edf94
4. srp 2025

@anonym_autor spíš hormony samohrejme test bych vyzkoušela a uvidíte

ninive211
4. srp 2025

Pocit, jako že na mě něco leze, jsem měla na začátku těhotenství také. Návaly horka, pocení. A furt jsem chodila čůrat. takový ten pocit, jako že to mám každou chvíli dostat a ono nic. Ale já nikdy teda neměla MS při tehotenství (pouze u prvního bylo v den MS lehké zakrvácení, taková kapička, že jsem si ráno říkala, do prčic, tak asi zase nic...ale pak už se to nerozjelo,tak druhý den jsem testovala a byla tam dálnice).
Kolegyně ale při dceři měla "MS" první tři měsíce. jen byla trochu slabší než obvykle, ale vždy v termínu.

dashyyy
4. srp 2025

kamarádka měla MS 6 měsíců, až v šestém měsíci zjistila, že je těhotná a to už měla doma dvě děti.. někdy se to tak sejde 🙈