icon

Mohlo by jít o těhotenství nebo jiný problém?

kristyna63737
21. dub 2025

Zdravím. Mám takový dotaz. 2.4.25 jsem měla poslední ms. Ve středu 9.4. sobotu 12.4 jsem měla nechráněný sex. Včera 20.4 a dneska 21.4 jsem 2x na toaleťáku našla kapku krve víc nic. Včera ráno a dneska večer. Od včera mě semtam pobolívá jakoby pravý podbříšek skoro jakoby vaječník. Myslíte že by to mohlo být uhnižďování nebo něco jiného? Dneska to je 15 den cyklu a pravidelně mám ms co 26 den cyklu. Nevím jestli zajít radší k doktorovi nebo počkat na těhu test.

Do toho se muj pes od včera chová uplne jinak uplne zvláštně. Obvykle je v klidu hodná leží v posteli a tak. Ale od včera kamkoliv jdu je mi okamžitě v patách a když se někde zavřu začne hrozně kňučet a brečet.

klarka3366
•
21. dub 2025

@kristyna63737 nebude to spíše ovulace? 🙂

kristyna63737
autor
•
21. dub 2025

@klarka3366 to si nemyslím. Nikdy jsem nic takového neměla při ovulaci nemám žádný problém ani bolesti absolutně nic. A už vůbec ne žádnou krev. Menstruaci mám od svých 8 let a 13 let ji mam pravidelnou a vše kolem stejné teď poprvé v životě úplná změna proto mě to udivuje.

klarka3366
•
21. dub 2025

@kristyna63737 mohli by to být i uhnízděni , ale to bych počkala a kdyby nepřišla MS , udělala bych test. Dále to může být klidně i nějaký hormonální výkyv , podráždění čípku… zjistíte až přijde nebo nepřijde MS. Jinak dle kalkulačky , v době styku jste mohla mít ovulaci. 🙂

kristyna63737
autor
•
21. dub 2025

@klarka3366 ano podle kalendáře byla ovulace. Právem že tento měsíc jsem byla tak vyklidněná že jsem se nestačila divit kord jsem byla na nemocenské. Uvidime tedy

eliss232
•
22. dub 2025

No jo, tady fakt nezbývá než si počkat na tu menstruaci, resp. jestli přijde, nebo nepřijde 🙂

dashyyy
•
22. dub 2025

Jak píšou holky, můžou to být hormonální výkyvy a to i když jsi to nikdy předtím neměla, ale i uhnizďování.. pokud ovulace byla kolem toho 12.4., jsi už teďka 10DPO to už jsem měla na testech jasně viditelné duchy, nebo počkej do MS a uvidíš

kristyna63737
autor
•
22. dub 2025

@dashyyy mě právě příjde že jsem včera a předevčírem měla to inplantacni krvaceni takze nevim jestli na testy neni brzo

kristyna63737
autor
•
23. dub 2025

@dashyyy tak máte pravdu. Dneska ráno test a na testu duch na fotce je strašně spatne videt ale v realu celkem dobře.

dashyyy
•
23. dub 2025

řekla bych, že síla čárky odpovídá těm cca 10-11DPO 😉 tak držím palce ať se nic nepo💩 a čárka sílí, zítra či pozítří by měla být znatelně viditelnější 😉

kristyna63737
autor
•
23. dub 2025
@dashyyy

řekla bych, že síla čárky odpovídá těm cca 10-11DPO 😉 tak držím palce ať se nic nepo💩 a čárka sílí, zítra či pozítří by měla být znatelně viditelnější 😉

@dashyyy děkuju zkusime uvidime ❤️

kristyna63737
autor
•
6. kvě 2025
@dashyyy

@dashyyy tak dneska takto

dashyyy
•
6. kvě 2025
@kristyna63737

@dashyyy tak dneska takto

@kristyna63737 to vypadá dobře, jsi to chytila fakt úplně v začátku 😉

kristyna63737
autor
•
6. kvě 2025
@dashyyy

@kristyna63737 to vypadá dobře, jsi to chytila fakt úplně v začátku 😉

@dashyyy dneska uplne nahoda protože jsem 3 dny tak jakoby mela menzes ale uplne slabě a dneska jsem se ráno vzbudila a říkam si hele testik posledni tak to zkusim ze srandy že jsem měla ms tak že jsem zvědavá no a bum 2 čárky. Stejne silné jako má moje těhotná kamarádka v 7 měsíci 😀