Mohlo by jít o těhotenství nebo jiný problém?
Zdravím. Mám takový dotaz. 2.4.25 jsem měla poslední ms. Ve středu 9.4. sobotu 12.4 jsem měla nechráněný sex. Včera 20.4 a dneska 21.4 jsem 2x na toaleťáku našla kapku krve víc nic. Včera ráno a dneska večer. Od včera mě semtam pobolívá jakoby pravý podbříšek skoro jakoby vaječník. Myslíte že by to mohlo být uhnižďování nebo něco jiného? Dneska to je 15 den cyklu a pravidelně mám ms co 26 den cyklu. Nevím jestli zajít radší k doktorovi nebo počkat na těhu test.
Do toho se muj pes od včera chová uplne jinak uplne zvláštně. Obvykle je v klidu hodná leží v posteli a tak. Ale od včera kamkoliv jdu je mi okamžitě v patách a když se někde zavřu začne hrozně kňučet a brečet.
@klarka3366 to si nemyslím. Nikdy jsem nic takového neměla při ovulaci nemám žádný problém ani bolesti absolutně nic. A už vůbec ne žádnou krev. Menstruaci mám od svých 8 let a 13 let ji mam pravidelnou a vše kolem stejné teď poprvé v životě úplná změna proto mě to udivuje.
@kristyna63737 mohli by to být i uhnízděni , ale to bych počkala a kdyby nepřišla MS , udělala bych test. Dále to může být klidně i nějaký hormonální výkyv , podráždění čípku… zjistíte až přijde nebo nepřijde MS. Jinak dle kalkulačky , v době styku jste mohla mít ovulaci. 🙂
@klarka3366 ano podle kalendáře byla ovulace. Právem že tento měsíc jsem byla tak vyklidněná že jsem se nestačila divit kord jsem byla na nemocenské. Uvidime tedy
No jo, tady fakt nezbývá než si počkat na tu menstruaci, resp. jestli přijde, nebo nepřijde 🙂
Jak píšou holky, můžou to být hormonální výkyvy a to i když jsi to nikdy předtím neměla, ale i uhnizďování.. pokud ovulace byla kolem toho 12.4., jsi už teďka 10DPO to už jsem měla na testech jasně viditelné duchy, nebo počkej do MS a uvidíš
@dashyyy mě právě příjde že jsem včera a předevčírem měla to inplantacni krvaceni takze nevim jestli na testy neni brzo
@dashyyy tak máte pravdu. Dneska ráno test a na testu duch na fotce je strašně spatne videt ale v realu celkem dobře.
řekla bych, že síla čárky odpovídá těm cca 10-11DPO 😉 tak držím palce ať se nic nepo💩 a čárka sílí, zítra či pozítří by měla být znatelně viditelnější 😉
řekla bych, že síla čárky odpovídá těm cca 10-11DPO 😉 tak držím palce ať se nic nepo💩 a čárka sílí, zítra či pozítří by měla být znatelně viditelnější 😉
@dashyyy děkuju zkusime uvidime ❤️
@dashyyy tak dneska takto
@dashyyy tak dneska takto
@kristyna63737 to vypadá dobře, jsi to chytila fakt úplně v začátku 😉
@kristyna63737 to vypadá dobře, jsi to chytila fakt úplně v začátku 😉
@dashyyy dneska uplne nahoda protože jsem 3 dny tak jakoby mela menzes ale uplne slabě a dneska jsem se ráno vzbudila a říkam si hele testik posledni tak to zkusim ze srandy že jsem měla ms tak že jsem zvědavá no a bum 2 čárky. Stejne silné jako má moje těhotná kamarádka v 7 měsíci 😀

@kristyna63737 nebude to spíše ovulace? 🙂