Příznaky těhotenství po 10 dnech od ovulace?
Ahoj 🙋 mám takový divný pocit .
Sex jsme měli naposledy před 10 dny . Zhruba 3 dny na zpět mám , bolesti v prsou a opravdu jsou citlivá na dotek , dělá mi problém si i vzít podprsenku jak bolej . Přijde mi, že i dost "vyrostla " 😂 2 dny na z5 mě dost i pichalo v podbřišku . Zítra jdu k Dr na klasickou prohlídku takže se zeptám , ale i tak by mě to zajímalo jako něčí názor nebo zkušenost . Ovulaci jsem měla před téma 10 dny a za 4 dny by měla dorazit MS takže mi na testování přijde brzy . Myslíte si že mohu být těhotná ? 😊🤔
Můžeš.
Zítra doktor nic nemůže poznat, max. zvýšenou sliznici a ta bývá před ms vždy. Já u něj byla dvakrát na prevenci takhle čerstvě těhotná (ještě jsem to ani já nevěděla) a neviděl během kontroly nic zvláštního, až jsem tam naklusala za pár týdnů znova 🙂
Mě vždy bolí prsa pár dnů před menstruací, zpevní se a zvětší o 1-2 cm. Používám to jako signál, že mám začít sebou nosit tampony. Minulý cyklus mě netradičně začala bolet prsa už hned od ovulace, ale nic to nakonec nebylo.
Může to bejt TT a nemusí lékař nic ještě neuvidí max by vzal krev na HCG a nebo si udělat test v den Ms
Všem moc děkuji za názory ,cením si toho 😊

No můžeš, ale taky nemusíš 🤷 teď je to fakt jen hádání. Ale ano, pokud byla ovulace a byl sex, tak můžeš být těhotná.