Mohu být těhotná, i když jsem dostala menstruaci?

katherine1864
26. čer 2016

Ahoj chtěla bych se zeptat před pár dny jsem měla nechráněni sex neudělal se do mě ale na mě no a mám obavy že jak to po mě teklo tak to teklo až dolů. Po pár dnech jsem měla dostat MS ale spozdila se o den měla jsem bolesti v podbřišku a MS je o hodně slabší někdy je silná a někdy zase nic není mám to druhý den a prostě se mi to nějak nezdá jinak jsem unavená podrážděná je mi někdy špatně a motá se mi hlava. Prosím poraďte jestli můžu být v tom. Předem děkuji 😊

miskapav
26. čer 2016

Menstruovst můžeš, kdyz bys byla těhotná, ale pokud se to stalo před par dny, tak je na těhotenské příznaky jeste brzo.. Par maminek sice říká, ze to poznaly skoro hned, ale většinou spis ne.. 🙂

yerry
26. čer 2016

Spíš bych řekla že ne. Ovulaci tedy plodný dny má průměrná žena v polovině cyklu tudíž par dnu před další MS je prakticky neplodná. Navíc se neudělal do tebe. Jako možné je všechno ale fakt mi to nepřipadá moc pravděpodobné. To že máš MS jinou než obvykle nemusí znamenat vůbec nic a unavena budeš právě z toho ze je něco jinak. Jestli máš pochyby udělej si po MS tehu test. Jinak to stejný nezjistíš.

katherine1864
autor
26. čer 2016

No tam sex jsem měla 20.6 takže před týdnem

yerry
26. čer 2016

@katherine1864 pravděpodobnost je opravdu miziva. Musela bys Mít později ovulaci. Počkej až ti MS skončí a udělej si test. Teď je stejně brzo na zavery.

katherine1864
autor
26. čer 2016

Dobře děkuji

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru