Mohu být těhotná, i přes růžové špinění?
Dobry den. Před 2 dny jsem mela dostala menstruaci.
Která nepřišla. Dělala jsem si těhotenské testy které jsou pozitivní. Dnes ráno jsem měla pohlavní styk. A asi 2 hodiny potom jsem šla na záchod a když sem se utřela mela jsem to růžově. Myslíte ze je to ze mi přijde menstruace? :( dekuju
@1pomnenka dobře dekuju.
Může to být i po tom sexu, ale samozřejmě takhle na začátku je to buď a nebo.
@anpineapple no právě
Kup si v lékárně ascuritin a kyselinu listovou,pokud ji ještě nemáš. A v pondělí se objednej na gyndu, že máš pozitivní test. Během cyklu běžně nekrvacis,neberes nějaký progesteron?
@squezy neberu nic. U doktora jsem byla včera nic nebylo vidět jdu ještě v pondělí.
Na doktora je ještě brzy, já jsem šla 6+3tt, 18 den zpoždění a bylo vidět i srdíčko, jenže to byla malá fazolka, krvácet můžeš ze styku, nebo se může rozjet ms, musíš ještě chvíli počkat, ale přeju hodně štěstí, ať vše dopadne dobře 🍀 jestli nic nebude vidět, můžeš si nechat vzít krev
Na prohlidku je ještě brzy, nemůže samozřejmě nic vidět. Myslela jsem to tak,at se objednas a dojdes za 2 tydny. V pondělí tam určitě taky nebude nic vidět😉 Kup si ten ascuritin,je to vitamín C a zabrani praskani cevicek a nebudeš špinit nebo krvacet jen kvůli tomu,jak je deloha ted prokrvena.
@squezy dobře dekuju. Jo ja tam mam jít právě jen na krev v pondělí 🙂

Nezbývá ti, něž čekat, může to být začínající MS nebo biochemické. To ti teď nikdo neřekne.