Mohu být těhotná, když menstruace stále mešká?
Ahoj holky, chtěla bych se s Vámi poradit. V prosinci jsem prodělala ZT. HCG bylo na O. Do 5.1 2022 jsem měla ms a od té doby ještě nedorazila. O miminko jsme se začali snažit znovu ihned. Ovulka byla avšak později. Pozitivni ovu testy byly 18.1 je tedy možné že už se u mě znovu jedná o těhotenství? Mám i digitální test od clearblue ale trochu se jej bojím udělat dnes, protože mě přijde že je ještě brzy. Nemáte někdo s tímto testováním s takovou slabší čárkou zkušenosti? Moc děkuji ☺️
🥰 Viz. Fotky z dnešního dne. Druhá čárka z je silnější a růžovější než včera.

@jan1242 Ono je to na tom začátku prostě buď a nebo. Já potratila 1x ve 12tt., že není srdeční akce se zjistilo až při UZ. Zažila jsem i silné krvácení se sraženinami a těhotenství nakonec vydrželo, takže ono je to těžký a nikdo ti tady stejně neřekne, jak to dopadne. Přeju ať dobře.😉
@loylii Jenže víte proč v tom mám takový nepořádek? Nevím od kdy považovat pořádně ms. Protože... Dne 26.12 začali lehké krvácení tak na intimku ... Avšak zavedlo mě to do Nemocnice na vyšetření, kde mě hned daly Ascorutin pro zastavení krvácení. Krvácení se zastavilo. O dva dny později jsem šla na kontrolu kde mě kolem 29. 12 oznámili že potrácím že hodnoty HCG klesly už o polovinu. A tím pádem jsem měla přestat užívat Ascorutin aby se potrat rozjel. No a dne 31.12 na silvestra už začali bolesti a silnější krvácení až do toho 5.1 a tím byl konec. Vše v pořádku, děloha čistá. Hotovo 😅 takže nevím zda ms pořádně počítat od 26 kdy začali příznaky potratu nebo od 31.12 kdy krvácení bylo silnější. 🙇
@loylii ale ten plod tomu nebude o týden prostě odpovídat. Ten týden je tam navíc. Já vím že jako porodní termín je to fajn,ale ve skutečnosti jsem o týden míň. Myslím si že i krev a plod tomu bude později směřovat. 😅No uvidíme. Snad budu mít už aspoň 600 jednotek nebo nejdéle nad 1000 😅
Ahooj holky 🙋🙋 tak dnes jsem byla.na krvi a mám 197 jednotek. To by odpovídalo 3tt že ano ? Sestra nebyla moc příjemná, spíše mě zprdla že jsme si měli aspoň 3 měsíce počkat. :( Že jsem "zase"těhotná jí asi obtěžovalo. Teď když my sdělovala výsledky,tak říkala : no máte 197 jednotek, dojdete další týden znovu a uvidíme co z toho vůbec bude, naschle. 😓 Tak a.byl konec hovoru. Jsem z toho zklamana, to mi po ZT na sebevědomí fakt nepřidalo. Holky, můžu se utěšit alespoň tím,že to HCG je dobré? Nebo to taky není dobré ? 😢 Jak jste to měly prosím vy ? Děkuji mockrát...

@jan1242 ja měla MS bolesti i v devátém měsíci, takže bych se toho nebála, dokonce jsem až do porodu spinila, jo ja byla neco extra :D.
Ale zda něco uvidí těžko říct, pokus ti clear blue ukazuje 1-2 týdny, tak netuším :(