Mohu být těhotná, když menstruace stále mešká?
Ahoj holky, chtěla bych se s Vámi poradit. V prosinci jsem prodělala ZT. HCG bylo na O. Do 5.1 2022 jsem měla ms a od té doby ještě nedorazila. O miminko jsme se začali snažit znovu ihned. Ovulka byla avšak později. Pozitivni ovu testy byly 18.1 je tedy možné že už se u mě znovu jedná o těhotenství? Mám i digitální test od clearblue ale trochu se jej bojím udělat dnes, protože mě přijde že je ještě brzy. Nemáte někdo s tímto testováním s takovou slabší čárkou zkušenosti? Moc děkuji ☺️
🥰 Viz. Fotky z dnešního dne. Druhá čárka z je silnější a růžovější než včera.

Zkus jiny nez Intime. Na nem jsem mela i solidni carky, a nic.
@petradt1986 jiný už nemám, jen ten digitální clearblue. Ale.myslim si že pokud ta druhá čárka zesiluje postupně, tak že to nemusí být falesne a hloupost. Brala bych intenzivní čárku a pak další testy nic. Ale čárka zesiluje a je na každém testu hlavně. 🥰☺️ Posnažím se sem dát zítřejší ranní test. Pro srovnání. To už čekám taky jasnější 😅
@jan1242 tak to drzim pesticky.
U me tento delal duchy, i carky porad.
Jak ti meska MS? Psala si ze do 5.1. byla MS. Kdy byl prvni den MS?
Ono sr to obcas rozhodi. Po ZT.
Mela jsi ZT nebo biochemické?
@petradt1986 od 26.12 - 5.1 byla ms. A.testy s odstupem klesly.uplne na 0 hcg. To mám potvrzené. Takže teď by se jednalo o úplně nové těhotenství. Protože vím že HCG vydrží v těle dlouho. Ale můj případ to není ☺️ já už byla na 0. V úterý jdu na kontrolu běžnou ke gynekologovi. V úterý jsem tam byla a řekl že něco vidí ale že nemůže říct s jistotou že se jedná o nastávající měsíčky nebo těhotenství. Že se uvidí. A ms mešká 2 dny.
@jan1242 zkusila bych Mamatest ,ten digitální je 25Uml ten bych nedělala ,byl by negativní .
Já tam teda ducha vidím ☺
@jan1242 mě přijde na obou fotkách stejné síly
@katherine177 holky, tak já si ten gsmamatest teď jela koupit. Viz foto nahoře je z rána. Teď posuďte tento teď z večera... 🙏 Děkuji
@tasimia moc vám děkuji ☺️ a je normální píchání na pravé straně jakoby na vaječníku ? Já se bojím i zakašlat 🤦 ale nevydržela jsem a odpoledne jsem zakašlala a pichli mě silněji na pravém vaječníku a teď večer to cítím to píchání i v klidu. 😓 Tak jsem z toho taková nesvá co se děje.
Jsi těhotná, pichat tě ted bude kdo co😀
Mě píchá taky a mám upřímně strach 🙈 jsem zrovna i trochu nachlazená, jak na potvoru, tak mě to nutí kýchat pořád.
@themuffin Holkyyyy dobreee raano. 🍀🙋 Vy jste tady ve skupince všichni moc zlatí a vždy jste byly při mě, ať už jako podpora nebo rádce. A taky se tu našly ti z vás kteří další štěstí po potratu mě opravdu přáli. Jedno takové malé velké štěstíčko jsem dnes uviděla hned brzy ráno ❤️ doufáme že to dotáhneme do zdárného konce už oba dva ❤️🍀
@jan1242 biochemické těhotenství je pokud plod není videt v děloze, vyjde pozitivní test, ale nakonec přijde MS. Nad hodnotu 1000 hcg jednotek bývá videt váček v děloze. V 6.tt by mělo videt už embryo a v 7.tt se srdeční akcí. V 5.tt se nejedna o potrat. Pár jsem jich zažila, tak vím jak to pojmenovat. Měla si opozdenou MS s pozitivním testem.
@jan1242 počkejte až bude mimco videt v děloze.. vůbec se to nemusí opakovat! Já byla těhotná několikrát, pozitivní test mi taky vyšel víckrát, než mám detí. Já to brala tak - pozitivní test? Jsem těhotná. Nad 1000 jednotek je videt v děloze dutinka? Super, vyloučené mimodelozni. Je v 7.tt srdeční akce? Hura, čekám miminko😍

@jan1242 vypadá to nadějně 🍀