Mohu být těhotná? Přítel do mě nevyvrcholil
Krásný den všem 🙂 asi před třemi týdny jsem měla zánět moč. měchýře, dostala jsem ATB Ciphin 500 na týden, k tomu beru HA Clormetin asi přes rok. Celkově se antikoncepcí chráním dva roky. V pátek ráno jsem měla sex s přítelem (bez kondomu). Pohl. styk trval jen chvilku, oba jsme měli strach, tudíž do mě ani nevyvrcholil. Jak velká pravděpodobnost je, že bych mohla otěhotnět? Menstruaci jsem měla dostat dnes a také jsem ji dostala, ale přijde mi, že je poněkud slabší než obvykle.. Jak velká pravděpodobnost je, že bych mohla být těhotná? Jsem z toho hrozně ve stresu.. Děkuji za odpověď 🙂
@silvusekk11 no neudělal, bylo to jen tam, ven, tam ven :D :D prostě max. minutu, hrozně jsem se bála no :D ale teď jsem prostě ve stresu no :/
pokiaľ si dostala MS v termíne, tak na 99,999% nie si tehotná 🙂
Akurát sa bavím, aké sme my ženy 🙂 Prvú polovicu života hysterčíme, aby sme neotehotneli, a potom sa klepeme, aby ste tehotné boli 🙂))
Verím že nemusíš stresovať, bude to v pohode 🙂
@mika251 No já nikdy nehysterčila,abych neotěhotněla 😀 Jinak souhlasím,těhotná určo nebudeš 😉 @chobotnicka23
holky, díky moc za uklidnění 🙂 ale možná si přeci jen udělám test, pro klid :D
Ahojky, ani se tak neptam jako se spis chci sverit. Jsem doma na neschopence a nemuzu spat. Od nedele mi neni dobre, byla jsem v praci na nocni a tam me chytla zimnice a strasna bolest zad v bedrech kterou jsem pocitovala uz driv i mensi pichani v podbrisku, nijak sem tomu ale nevenovala pozornost. Mela jsem i strevni potize a dva dny nemohla skoro nic snist a bylo mi na zvraceni, pichani v podbrisku mam furt a bolej me prsa, jsem nafoukla a trpim bolestmi hlavy a taky se mi dost mota. No vsichni v mem okoli si mysli ze jsem asi tehotna, kdyby mi to nerikali tak by me to ani nenapadlo.ale ted nad tim neustale premyslim a nemuzu spat . budu rada za vas nazor a dekuju za precteni takhle vycerpavajici zpravy 😃
@chobotnicka23 Bereš antikoncepci, nebyla ejakulace a dostala jsi MS, pravděpodobnost těhotenství je téměř nulová. Tohle řešíš každý měsíc? 🙂
Nresim to vubec, nikdy mi pred ms nic neni, zimnici jsem mela z unavy ono 3 nocni 12 hodinove po sobe udelaj sve . strevni virozu uz jsem za zivot mela ale tohle je jiny, je mi podstate dobre .ms mam dostat za tyden a dnes mam 23 DC ale jen jsem se chtela sverit se svymi pocity holky, pac jsem nemohla usnout . s pritelem jinak mame prerusovanej sex a nesnazime se takze se nezkoumam kazdej mesic a nepocitam si ovulaci. Jen jsem tu dlouho nebyla a okoli me bombarduje tim ze bych mohla bejt tehotna
A dekuju vam za reakce, ja osobne si taky myslim ze nejsem
@andrrriiik dekuju testik si udelam az pristi tyden 😉
Takze damy zejtra si koupim test, i kdyz si myslim ze to dostanu ale je tu par veci. Vcera mamka delala rizky ltery proste zboznuju a byla jsem schopna snist ani ne pulku kureciho a ten veprovej jsem rovnou vyplyvla, protoze se mi z neho zvedal zaludek. Ani dnes jsem je nemohla snist, stacilo pomysleni na to maso a bleee, proste mi smrdi jo a prujem mam neustale. Nevim jak to dam zitra v praci. Dneska mam naruzovely vytok ale jen tak lehce. Takze zejtra se uvidi
A jeste neco, byla jsem minulej tyden u doktora kvuli tomu prujmu a delal mi testy a vsechno mam ok . Jsem proste zdrava
Ahojky holky, mám dotaz. Cykly mám 26-28, spíš 26. Min měsíc se MS zpozdila o týden, bt byla vysoká, test negativní. Tento měsíc dorazila26.den, a to že 1.den silné špinění a k večeru s krvácením, 2.den slabá MS a teď už jen špiním. Přijde mi to divné, test se chystám dělat v pátek. Jsem momentálně v Anglii, tak až se vrátím, zajdu k MUDr. Mohla bych být těhotná? Děkuji.
holky, ja vam nevim,. ta MS se mi nezda, mam jen takovy hnedy, hlenovity silnejsi vytok.. jsem uz fakt na prasky 😢
@chobotnicka23 No tak si kup ten test a nebudeš se muset nervovat ;)
@chobotnicka23 A dělala sis ten test?
ale jeste me vlastne napadlo, ze jsem ted menila antinu.. 4.7. jsem si vzala posledni prasek ze stare antiny a 8.7. uz prvni novy prasek z nove antiny :D to by mohl byt duvod toho spineni.. normalne jsem totiz mela pauzu tyden
@chobotnicka23 Jo,to může být z toho 😉
jsem hroznej stresoun :D ale nekde jsem prave cetla, ze spineni muze byt dusledkem vymeny HA

@chobotnicka23 pokud se do tebe přítel neudělal, tak je pravděpodobnost skoro mizivá 🙂