icon

Mohu to poznat tak brzy?

nazka
9. říj 2018

Ahoj holky, jdu si pro radu, i kdyz vim, ze je to brzy a stejne to urci jen doktor. Spis mi jde o vase zkusenosti.V zari jsem po dvou letech dobrala ha. A minuly tyden v dobe ovulace jsme meli 2x nechraneny styk (ob den). Pak jsem lehce spinila,i kdyz ms byt nemela, to asi den dva? a od te doby mam takovy tlak v podbrisku, chodim casteji curat a nyni me zacaly bolet prsa.Jsou to rozhazene hormony po dokonceni brani ha, nebo dalsi mimco?

1anetta11
9. říj 2018

@nazka Může to být to i to. To se těžko pozná. Pokud to chceš vědět, tak nejlepší budeš mít test z krve a tam to budeš mít jisté.

nazka
autor
10. říj 2018

@1anetta11 ten je hrazeny, ze?a dela ho obvodak nebo jak to chodi?

moxha
10. říj 2018

@nazka pokud myslíte odběr hcg ( těhotenský hormon),tak ten udělá gynekolog a nebo pak jako samoplátce.Počítejte však í s možností,že Vás gynekolog odkáže nejdříve na těhotenský tes. Ten má smysl dělat v den ms a nebo nejdřív cca 14 dní od ovulace

bachovy_esence_poradna
10. říj 2018

@nazka Obecně se to těžko pozná, protože některé příznaky před menstruací se kryjí s pocity při těhotenství.
Ale z osobní zkušenosti můžu říct, že jsem v obou případech věděla velmi brzo, že jsem těhotná, těžko to popsat, prostě to byl "jiný stav". Testy v době očekávané ms jsem si dělala jen pro jistotu než jsem to řekla okolí. Jinak jsem to věděla v obou případech týden před testem. (Zato jsem se u obou dětí spletla v pohlaví, tam instinkt opravdu nefungoval 🙂 )

1anetta11
11. říj 2018

@nazka Já jsem byla na test normálně u svého lékaře na gynekologii a neplatila jsem nic. 🙂

leontina001
16. říj 2018

Ahoj holky potřebovala bych poradit mi s přítelem se snažíme o mimčo necháváme tomu volní průběh už SOU to tři dny co jsem to nedostala pořád. Skusim test. A vijde mi negativní zvěčnili se mi prsa a zvěčnili se mi i břicho. Nevím. Co už mám dělal sme s toho moc sklamani snažíme se fakt moc ale test pořád nekagativny poradíte mi jedna z vás prosím ?? :'(

kristyn.g
16. říj 2018

@leontina001 počkej týden a buď to dostaneš nebo si dojdeš k doktorovi

vendelinka08
17. říj 2018

@leontina001 asi nezbyva nez cekat...zvetseni prsou i bricha muze znamenat i pms...neni to ukazatel tehu.