Možné příznaky těhotenství: Jak zjistit pravdu?
Přicházím s dotazem. 29.7. jsem měla poslední ms. V délce sedmi dnů. Vím, že na to, aby test ukázal těhotenství je brzo, ale už mám čtyři dny bílkový výtok, cítím se přes den unavená a cítím šílenou horkost a sem tam, jako by mě přešla zima. Zkrátka se cítím jinak. Mám pocit, že jsem těhotná. Ta nejistota a čekání zda přijde menstruace je šílená, ale vydržet to holt musím. Přikládám fotky. Já si nemůžu pomoct. Já tam tu začínající pidi čárku druhou vidím. Na rysky nehraju. Roky používám tu stejnou značku testů právě a buď byl jen čistě bílí a nebo nebo byl od mini duchů po krásné dvě čárky, jako při předchozích dvou těhotenství. Mám dilema, zda ano či ne, už jen protože mladšímu synovi bude teprve 8.měsíců. Nechám to osudu.

@hotblood Já pořád nic nevidím...a proč děláš tolik dní testy když sama jsi věděla že je moc brzo?
@hotblood ja jen nechápu,že někdo kdo další dítě nechce hned,má přerušovaný sex a nechrání se.to dá rozum,že můžeš být hned těhotná.ja běžně duchy na testech vidím,ale tady zatím nic
@veronikav31 já jsem se svou formou HA spokojená naštěstí paní by asi měla nějakou formu volit
@lencaa11 v pořádku,když je někdo se svou HA spokojený je jen dobře.jen jsem psala,že vím o jedné u které je jistota,že se neotehotni,tu opravdu dostávají jen ženy co další dítě nechtějí,samozřejmě že to má i svá rizika,jako všechny HA.kdyz nechci dítě =chráním se.
@veronikav31 a co to je? Sterilizace?
@ee.liska ne,injekce,zablokuje ovulaci i ms.chodila jsem každé 3 měsíce a byla jsem spokojená než mi začaly migreny,navaly a přibírání na váze,po vysazení se mi ms sice obnovila,ale začala jsem jít do přechodu,což mi nevadilo,další dítě jsem nechtěla a nechci.ted mám 40,hormony klesají,ms slábne.proto říkám,že kdo chce další dítě pro toho nejsou injekce vhodné.
@veronikav31 myslíš depoproveru? Tak po té lze otěhotnět už do roka po vysazení. Ovulaci naopak neblokuje. Nedovoluje růst děložní sliznici a zabraňuje tak uhnízdění vajíčka.
@ee.liska ne,sayana.depoprovera je starší typ.
@veronikav31 i tam se uvádí otěhotnění po vysazení v rámci měsíců a ne let
@veronikav31 injekce to bylo první co mi moje dr řekla že to by mi pro mě nenapsala ale každý voli co uzná za své rozhodnutí a žádná antikoncpce není 100% to otěhotní i žena po injekci klidně stačí na ATB ,nachlazeni atd já mám nehormonalni tělísko a mám svůj klid už druhé pomalu 4 roky a jsem nadmíru spokojená
@ee.liska záleží jak to ne tělo působí jsou ženy které díky této HA nemohli dlouho otěhotnět jako když berete prášky taky jedna otěhotní hned druha za x měsíců a jiná za rok ,dva každá jsme jiná jedné sedne tělísko ,jine prášky každá máme volbu ale vždy je to lepší než bejt úplně bez ochrany 🙂
@ee.liska u někoho to můžou být i roky a pak nastupuje hormonální léčba.vim o paní které se ms obnovila až za 2 roky a to diky jinym hormonum,záleží jak na to kdo reaguje,žena od ženy . Mě to bylo jedno zda se ms obnoví nebo ne.jen říkám,že to blokuje ovulaci a ms.ostatne vidím tady holky co stresuji po 3 měsících.
@veronikav31 Nemyslíš depo-provera? Četla jsem že ta má účinnost dokonce 99,7 🙂
@klokanka31 ne,sayana.
Přípravek SAYANA brání úplnému dozrání vajíčka a jeho uvolnění z vaječníku během menstruačního cyklu. Pokud se vajíčko neuvolní, nemůže být oplodněno spermií a nemůže tudíž dojít k otěhotněni.
@veronikav31 No, ale já neříkala, že další dítě nechceme.
@hotblood.... jj, tohle je tu většinou no. Však já trpělivě čekám, jak to u tebe dopadne. Jestli intuice zafungovala, nebo ne 🙂
@hotblood upřímně,pozitivní test může značit i něco jiného než těhotenství.krom toho tt můžeš mít pozitivní a přesto může ms přijít,pak budeš nešťastná,ale to vše ty víš.ja to nechápu

@nik29 ... jako duch tam nějaký je, kolik máš do ms?