Možné příznaky těhotenství: Jak zjistit pravdu?
Přicházím s dotazem. 29.7. jsem měla poslední ms. V délce sedmi dnů. Vím, že na to, aby test ukázal těhotenství je brzo, ale už mám čtyři dny bílkový výtok, cítím se přes den unavená a cítím šílenou horkost a sem tam, jako by mě přešla zima. Zkrátka se cítím jinak. Mám pocit, že jsem těhotná. Ta nejistota a čekání zda přijde menstruace je šílená, ale vydržet to holt musím. Přikládám fotky. Já si nemůžu pomoct. Já tam tu začínající pidi čárku druhou vidím. Na rysky nehraju. Roky používám tu stejnou značku testů právě a buď byl jen čistě bílí a nebo nebo byl od mini duchů po krásné dvě čárky, jako při předchozích dvou těhotenství. Mám dilema, zda ano či ne, už jen protože mladšímu synovi bude teprve 8.měsíců. Nechám to osudu.

Já bych teda hlavně zkusila jiný test.. Tohle je Mamatest, že? Poslední dobou na ně narážím snad všude s tím, že dělají falešné duchy a ne jen duchy, ale i krásné slabé čárky a těhotenství to není..
Se přiznám, že to je diskuze, u které bych fakt ráda věděla, jak to dopadne 😀
@hotblood Ty jsi máma dvou dětí? Sama víš, že je to buď a nebo tak tady ze sebe zbytečně děláš blbku. 🤦 Věř té svojí zaručené intuici ( pokud to nejsou zaražené větry) a přestaň vyhazovat peníze za negativní testy. Akorát se tím stresuješ.
@honatko092 jsem si jistá, že to určitě my všechny 🤓😁
@nik29 kdy má dojít ms?
@nik29 co na to říká intuice?
@hotblood Tak jak, sílí čárka?
@klokanka31 ne
@pomerancik Nic, co by. A nerýpej laskavě.
@honatko092 Tak to jste tady asi všechny vědmy, protože já třeba ne. Čárka nesílí. Tak snad vám to udělá aspoň radost, že jste se tu bavily.
@hotblood To mi je líto 🙁
Čárka nesílí, tak doufám, že máte radost z toho jak jste do mě hustily, že to jsou negativní testy neurvale stále dokola. Tak se aspoň můžete pobavit zase mezi sebou. Mě nevadilo a hlavně, už nezajímá že jste psaly, že to jsou negativní testy. Jde o to jakým způsobem. Neumíte se některé tady vůbec chovat. Takže vám doporučuju než něco někomu debilniho napíšete. Tak uvažujte i kdyby jste měly já nevím 100x pravdu. Já jsem se třeba s takovýma testama ještě nesetkala, aby to házelo duchy. Takže. Tímto moje aktivita zde končí. A vy se tu třeba poserte.🤣 Má úcta.
@klokanka31 Asi jsem si to jenom víc vsugerovala skrz ten výtok, ale to je jedno. Ono je to i lepší. Mám přece jen už dvě děti a z toho jedno fakt ještě dost malý. Takže jsem vlastně i ráda, že to byl falešný poplach.
@hotblood Je ale divný že na tom posledním duch byl...buď falešný nebo biochemko?
@hotblood psala jsem vám že výtok atd může bejt od hormonů psala jste že jste 8 měsíců od porodu tělo se dava dohromady i rok zas to neberte zle od všech žen tady psali vám jen skrz negativní test vím že my ženy máme kolikrát 6 smysl a že ten se nemilí ale zas na druhou stranu testy nejsou na 1000% též spolehlivě právě teď hrozně lítají zápory právě na Mamatest tak třeba je někdy dobrý i zvolit jinou značku na srovnání drzim palce ať máte teď už klid a hlavně asi aby jste to nemusela tak to úplně řešit zvolit HA je tolik forem které může žena zvolit 😉☘️☘️
@klokanka31 To já netuším proč. Včera a dnes už taky žádný výtok. Tak je to zvláštní no a dnes test nic. Furt stejný jako včera a nesílí. Je možný taky, že mám cystu. Kdo ví.
@hotblood tak nehormonalni HA taky funguje a nebo nizkohormonalni HA kde žena nepribere a hlavně tohle je většinou v hlave pokud vám opravdu nevyslo něco skrz hormony tak HA není proti vám samohrejme je to má vás a váš lékař vás zná a poradí vám myslím že to vše bylo od porodu ,hormony atd taky někdy jak člověk v životě se má když je stres ,jídlo atd tak nám to i dole dá tělo najevo
@hotblood Tak nemusis hned brat klasickou HA, je tolik jinych forem ochrany. Ja jsem 9 mesicu po porodu a taky se musime chranit jinak.
@hotblood tak pesar,kondom,spermicidni přípravky,případně nehormonalni telisko.vyzkousela jsi něco z toho?to je taky ochrana nejenom prášky
@veronikav31 Tak kondom mi nechce zase mužský a s jinými nemám zkušenosti. Tělísko atd.
@makovice88 Poradím se s gyndařkou.
@hotblood Do diskuse se nezapojím, jen k té ochraně. Za mě doporučuji toto, také používáme. 🙂
@hotblood to je taky antikoncepce,zkus to,když zatím nechceš otěhotnět

@hotblood tak když máš obavy,tak se máš chránit,víš,že přerušovaný sex neni ochrana,tak nevím co teď stresujes testama,ty mám pořád tvrdší,že jsi