Možné příznaky těhotenství: Jak zjistit pravdu?
Přicházím s dotazem. 29.7. jsem měla poslední ms. V délce sedmi dnů. Vím, že na to, aby test ukázal těhotenství je brzo, ale už mám čtyři dny bílkový výtok, cítím se přes den unavená a cítím šílenou horkost a sem tam, jako by mě přešla zima. Zkrátka se cítím jinak. Mám pocit, že jsem těhotná. Ta nejistota a čekání zda přijde menstruace je šílená, ale vydržet to holt musím. Přikládám fotky. Já si nemůžu pomoct. Já tam tu začínající pidi čárku druhou vidím. Na rysky nehraju. Roky používám tu stejnou značku testů právě a buď byl jen čistě bílí a nebo nebo byl od mini duchů po krásné dvě čárky, jako při předchozích dvou těhotenství. Mám dilema, zda ano či ne, už jen protože mladšímu synovi bude teprve 8.měsíců. Nechám to osudu.

Ženy dohadujte se tady jak chcete, ale beze mě. Myslím, že už to stačilo. Příspěvek celý smažu, až budu vědět, jak se to tady dělá. Snad to půjde, protože mě tohle fakt nebaví. Odepisovat na věci, které jsou totálně nevhodné,.co některé zde píšete. Uvědomte si, že každý člověk má svou hodnotu na tomto světě. Takže některé vemte rozum do hrsti a neurážejte. Vidíte negativní testy. Ok. Já vám to neberu. Tak je vidíte no, ale dál už není potřeba okolo toho psát a diskutovat do hloubky něčeho, co sem ani nepatří. Což je moje soukromí. A do toho opravdu nikomu nic není. Nechci být zlá, ale když jsem psala můj příspěvek sem. Tak jsem ještě netušila, že se tady ukáže pár žen, které asi úplně neví, jak psát reakci někomu koho ani neznají. Když to věděla. Tak sem ani nic nepíšu. Přeji vám hezké dny a už mi sem nic opravdu nepište. Děkuji.
@hotblood Ach, jak srdcervoucí vyznání. Škoda že jsi nás tu začala posílat do určitých míst a nazývat krávama jako první, protože jsme na negativním a vadným testu neviděli druhou čárku 😆
Jdi dělat testy, podporovat svojí intuici a už se neztrapňuj dál. Pěkný den 🙃
A já měla dilema, jestli sem ještě kouknout nebo ne 🙈🤣
Víc protiřečící diskuzi jsem neviděla 🤣
Nejdřív má dilema, pak ho nemá.
Nejdřív, že první dvě těhu poznala skoro hned, nakonec je vlastně hned nepoznala 🙈
Všichni jsou na ní hnusný... Aha, to ona je tu vlastně sprostá 🤣
Hele, žiješ vůbec ve skutečném světě? Jak zvládáš, jiný názor, když ti ho řekne někdo do očí.... Protože v diskuzích ti to teda moc nejde 🤔
Jo a poslední věc... Takovou diskuzi sis z toho udělala sama 🤷 My ti napíšeme, že vidíme negativní testy, a ty tu na nás spustíš, že máš tu svojí intuici a že jsme v podstatě hloupé, že vidíme negativní testy 🤣
@izzylka já pořád čekám že přijde test, na kterém bude čárka udělaná fixem a že to přece pisatelka věděla!... ale asi to vzdala
jako slušný troll
@pomerancik Přestaňte, už laskavě. Nejsem žádný internetový troll. Co má být pořád.? Dělá vám to dobře.? Nepotřebuju nic nedělat fixem. To co si tady dovolujete je už za hranicí. Žádný testy sem dávat nebudu. Nebudu vás podporovat v těch vašich hnusech, co píšete. Myslím, že už stačilo.
@hotblood jo dela mi to dobře a tebe taky když pořád odepisuješ.. testy nebudou, protože čárka pořád nikde
@pomerancik ..ale dneska už víc, ale pro vás by to bylo stejně pořád jako negativní. Tak co. Musím odepsat na jízlivý komentář. To by udělal každý.
@hotblood ten komentář ale nebyl adresovany tobě...
@pomerancik To je pravda, ale o mě. Takže tak..
@hotblood možná se ani nedivím, že si tě přítel nakonec nechce vzít, pokud se takhle chováš i “normálně” 😏
@lilian2111 Prosím tě vůbec nic nevíš, tak pst.
Něco tam je, ale vypadá to, ze slábne…tak snad se to ještě zveti…
Všimly jste si holky, že na testech jde vidět někdy taková ta ryska... 🤔
@pomerancik Promiň, ale ryska vypadá jinak. Byla by úzká a hlavně šedá.
@hotblood to je fakt nebo intuice?
@hotblood jako vážně se stydím že jsem se snížila, že jsem přispěla do tak hloupé diskuse... tak ať je to zdravé a snad to bude po otci, držím pěsti
@pomerancik Ono je to stejně buď a nebo. Já neříkám že jsem na 100% těhotná a ani neříká, že pokud jsem že se musí udržet. Prostě musím počkat. A buď tam ty dvě čárky budou stejný a nebo ne. Já nevím už bych měla víc k tomu napsat.
@pomerancik Neznáš mě, tak neodsuzuj. Já jsem úplně normální člověk. To vy jste se tady do mě zbytečně od začátku pouštěly, že tam nic není atd. Takže tak. Ono úplně by postačilo. Je negativní. Uvidíš později. A bylo by to jiný než mít okolo toho spoustu řečí.
@pomerancik Ty jsi fakt blbá nebo co už.? Srandu si dělat. To by ti šlo. To je prostě fakt. Víte co mě už to vážně nebaví. Můžete očekávat, že to budu řešit to vaše chování. Slovo šikana vám asi nic neříká co..? A holt po internetu. Smát se budu asi já potom.
@hotblood Tady už ducha vidím...tak snad bude sílit...🍀
@hotblood my ti od začátku psaly,že je tt negativní,že nic nevidíme,ty si stojíš za tím,že své tělo znáš,že tento cyklus je jiny,vidíš// na testu a nikdo je tam nevidi,je to v době zahnizdovani. Ty si seš jistá,ze těhotná jsi,když už jsi Kvetnovky2023.
@aselluska Ne. Já psala, že se cítím jinak, než jindy před očekávanou ms a do toho byl ten výtok několik dní, který normálně v cyklu nemám takhle před ms. Tak už tohle mi bylo divný. A do toho jsem psala, že jsem stejný příznak měla i v předchozím těhotenství. A vzhledem k tomu, že to bude teprve 8 měsíců po císaři. Tak je jasný že z toho mám i obavy. Tak proto taky ty testy. Já se nerozčiluju. Je to buď a nebo nic víc.
@veronikav31 No a..? Však nikde není dané, že to tak musí opravdu být. To že se tak cítím skrz příznaky se ukáže zda to tak je potom. Já nevím co se tady furt řeší. Je to buď a nebo. A ve skupince můžu být. To může být každýmu jedno. Odejít se dá kdykoliv. Stejně jako tady.

@klokanka31 Stačí se tak nechovat. Toť vše. A již dál reagovat na tohle téma nebudu. Myslím, že už stačilo. Vaši šikany jsem si tady užila, už dost. Tak si můžete pro změnu najít někoho jiného. Mějte se. Tato diskuse končí. Takže se běžte bavit jinam na jiný účet. Tento příspěvek bude smazán, až přijdu na to jak se to tady dělá.