icon

Možné těhotenství po potratu: co znamená bolest prsou?

gerdapissi
19. dub 2022

Dobry den,v prosinci jsem bohužel samovolně potratila. Cely leden jsem ms neměla, únor, jsem dostala ms. A další až za 42 dni. Teď v Dubnu ale zase nic. Mě by to nějak neudivilo, ale problém přišel ve chvíli, kdy mě už 5 dni bolí v kuse prsa (nikdy mě před ms, či ovulaci prsa nebolela. Ani po potratu.) Když to řeknu blbě prsa mě bolela vždy v těhotenství. Jak u prvního, tak aj u toho které bohužel nevydrželo. Ale tt je negativní, teoretický měla bych mít 4 dny zpoždění. Ale jak jsem již psala, ms mám asi nepravidelnou od potratu. Omlouvám se ale měla jsem ji zatím 2x. Těhotenský test je negativní. Kom únavy a pravé té bolesti prsou nic, ani že by pms, jen asi dva dny jsem měla zvláštní tlaky v podbřišku, a to nebyla bolest jen tlaky a sem tam trochu píchlo hlavně po větším pohybu. Na gyndu mám jít 2.5. Nějak to nehrotím, jen se chci zeptat setkala jste se s tím některá z vás? Mě opravdu zarazí ty prsa, která mě normálně nebolí. ( předem chci říct, nic není vsugerováno, pravé díky té bolesti prsou jsem si aj všimla že mám zpoždění.) děkuji.🙂

jjasmina
19. dub 2022

@gerdapissi pokud by prsa byla tehu příznakem, tak by byl dle mého nahoru i pozit test

misha31
19. dub 2022

Me prsa zacala bolet az druhy den po pozitivnim testu

ronyx
20. dub 2022

Taky mě prsa normálně nebolí a pár měsíců zpět mě v době těsně před MS začala fakt dost bolet. Tak jsem si myslela, že jsem těhotná. Teda byla jsem si tím skoro jistá, protože ty stavy vůbec neznám a ono prd. MS nakonec přišla. 😁 Měsíc na to pro změnu, jsem očekávala MS. Vůbec žádné příznaky těhotenství a MS nakonec nedorazila. Dnes 8+2 tt. Tělo si hold dělá co chce a příznaky se řídit, je věštění z křišťálové koule. Nejlepší hold je zkoušet testovat a čekat, zda MS dojde, či ne. Hodně štěstí🐞🍀