icon

Možné těhotenství? Test negativní, zpožděná menstruace

zdenule23
28. říj 2015

Ahojky děvčata.. S přítelem jse snažíme o miminko jenže doposud bez úspěchu..V poslední době mám velmi nepravidelnou MS..Poslední byla 26.9 vím že zpoždění je teprve pár dnů...Ale nikdy předtím mi nebylo tak mrzute jako teď častá bolest hlavy,časta návštěva WC, tlak v podbřišku a nevolno od žaludku a citlivé bradavky
.ale TT negativni,ačkoliv je jeste mozna brzy se testovat..Říkám jsi zda to některá z vás také neměla.. Jsem už mamkou dvou děti jenže u nich jsem žádné příznaky až na časté návštěvy WC neměla a ani tehda nebyli problémy s MS...Mám ještě počkat pár dnů a počkat zda MS dorazí... Prosim o radu... Děkuji Zdeňka

Strana
z7
elis86
17. pro 2015

@elsissn hodně štěstí,to zní jako že se zadařilo!

zdenule23
autor
18. pro 2015

@michalamala99 tak u mne opět nic :( byla jsem u doktora vzal mi krev a negativní... Už mne to nebaví...

sarivojvodova
18. pro 2015

@zdenule23 Ahoj, já nevím jak dlouho se snažíte o miminko, ale i můj dr a je to tak u všech co znám, že co to moc chtějí a upínají se na to, tak je to spíš horší výsledek než žádný a nikdy se to nepovede. :( Musíš myslet pozitivně já jsem po mimoděložním a taky jsem těhu.

zdenule23
autor
18. pro 2015

@sarivojvodova snažíme se pomalu už rok...Ale pravdou je že čím více na to myslím tím méně se zadari

sarivojvodova
18. pro 2015

@zdenule23 Já se po odebranem vejcovodu snažila 8 měsíců, ale jediné co jsme udělala, tak že na to nemyslela a čekala až to přijde, žádné testy těhu, nic prostě až jednou MS zpoždění 14 dní. Chce to vážně neřešit. Nebaví tě pak sex, stresujes sebe partnera a nejde to. Věř mi. My jeli po tom mimoděložním na návštěvu ke známým, Maj ročního chlapečka a ona nám oznámila, že čekají druhé. Při cestě nazpět jsem řekla partnerovi ať zastaví na odpocivadle a já šla ven konala do auta, brečela, křičela a když jsem se podívala na partnera a viděla ho plakat, uvědomila jsem si, že to chce to neřešit a řešit jen přítomnost a budoucnost přijde a hele já byla za dva měsíce těhotná. 😀😘

zdenule23
autor
12. led 2016

@michalamala99 Ahojky dlouho jsem se ti neozvala..Tak jak to s tebou vypadá.Snad se ti konecne uz podarilo otehotnet

lencak80
13. led 2016

holky, mám takový dotaz, mám zpožděnou menstruaci už 56 dní, těhu test negativní, mimčo neplánujeme, ale chtěla jsem se zeptat, když je třeba cyklus bez ovulace, tak se může prodloužit? Poslední dobou mám MS pravidelnou, od té doby co beru prášky na štítnou žlázu, tak to mám jak hodinky, díky hormonům. O pátku min týdny kdy jsem to měla dostat a měla jsem i takové příznaky, stále nic. Stále mám pocit že to musím každou chvíli dostat, jenže jak znám své tělo, tak dokud budu mít bazální teplotu na 37 tak to nedostanu. Ale spíše mi dje o to anovulační období, jestli je možné, že se tak cyklus natáhne. Ovulaci na sobě vždy poznám, ale jak to bylo kolem Vánoc, tak jsem si toho tak nevšímala.

michalamala99
14. led 2016

@zdenule23 Ahojky,já tu byla naposled před Vánocema.22.12 mi dorazila mrcha,takže minulý týden byla ovulka,tak se uvidí 23.1 jestli opět dorazí,ale pravda,že teď na to nějak nemyslím.Ovulku jsem bych řekla vychytala.A co ty?jak jsi na tom?

zdenule23
autor
14. led 2016

No já už to vlastně neřešim ani ovulku nesleduji..Bud to příjde a nebo ne..Mrchu jsem mela teď 26..a měsic před tím 15...Takže u mne je to ruzne..

zdenule23
autor
14. led 2016

@lencak80 Tak to opravdu netusim.. Nebylo by za vhodne navstivit lekare?? Ten ti poradi a pomuze vice nez my zde,každa z nas by ti určitě řekla jdi k lekaři...

zdenule23
autor
26. led 2016

@michalamala99 Ahojky tak jak se vede

michalamala99
27. led 2016

@zdenule23 Ahoj,tak u mě také opět nic.V sobotu dorazila mrcha,tak můžem pokračovat ve snažení.četla jsem,že ty taky nic ☹ tak to mě mrzí.říkám si,jestli to vůbec někdy výjde? 😠

zdenule23
autor
27. led 2016

@michalamala99 no u mne je opet zpozdeni a vcera jsem spinila jakousi oranzovou krev a pak zas nic.. posledni mrcha byla 26.12

michalamala99
27. led 2016

Tak uvidíš,třeba se ti poštěstilo a mimísek se klube.Alespoň někdo 😉 a test?dělala jsi?

zdenule23
autor
27. led 2016

nn nedelala bojim se zklamani

michalamala99
27. led 2016

@zdenule23 ani se nedivím,bolí to ☹

zdenule23
autor
28. led 2016

Tak jsem neodolala pokuseni a udelala si test...

zdenule23
autor
28. led 2016

@michalamala99 a co me oci nevidi je tam druha carka ale je velmi slaba nj cemu se divim..Vzdyt opozdeni je kratke,a bojim se ze radovat se je predcasne..dnes opet spinim

zdenule23
autor
28. led 2016

@michalamala99 zkousela jsem jej vyfotit ale moc to videt neni na fotkach..

zdenule23
autor
Odpověď byla odstraněná
michalamala99
29. led 2016

tak třeba to dopadne dobře a mimísek se zabydluje 🙂 přeji ti to moc!!!

zdenule23
autor
29. led 2016

i kdyz tam slba carka byla nad ranem mi prisla mrcha .. byla chvilku jak ma byt ale mela jsem v ni srazeninu a ted uz je velmi slaba jako kdyby uz jsem mela konecnou.Ani bricho me nebolí což se divim

zdenule23
autor
29. led 2016

coz srazeninu mivam vlastne vzdy pri ms.. ale divny je uz i barva ms neni jasne cervena

michalamala99
30. led 2016

@zdenule23 ahoj,tak jak to s tebou vypadá?

zdenule23
autor
30. led 2016

@michalamala99 v noci nic a ted velmi slaba a neni jasne cervena

michalamala99
30. led 2016

a test jsi zkoušela?

zdenule23
autor
30. led 2016

zkousela tesne pred tim nez sem to dostala a byly tam dve ale ta druha byla velmi ale velmi slaboulinka vlastne dase rict že duch

michalamala99
30. led 2016

tak udělej zítra nebo v pondělí,šance ještě je.já u mé prdiny měla podobné a dnes má 9let 😉

zdenule23
autor
30. led 2016

no uvidiime.. ja jen pokud budu jeste spinit aby to nemelo nejaky vliv na test.. teba ted to bylo do ruzova 😕

zdenule23
autor
31. led 2016

@michalamala99 no tak jsi myslim ze test uz treba nebude ocividne zacatek mrchy probíhal jinak než jsem zvyklá...Nad ranem se mi to sjelo ☹ NJ a uz jsem si delala nadeje tak jindy..Preji to u tebe hodně stesti a zdaru pri snaženi miminku

Strana
z7