icon

Možné těhotenství? Test negativní, zpožděná menstruace

zdenule23
28. říj 2015

Ahojky děvčata.. S přítelem jse snažíme o miminko jenže doposud bez úspěchu..V poslední době mám velmi nepravidelnou MS..Poslední byla 26.9 vím že zpoždění je teprve pár dnů...Ale nikdy předtím mi nebylo tak mrzute jako teď častá bolest hlavy,časta návštěva WC, tlak v podbřišku a nevolno od žaludku a citlivé bradavky
.ale TT negativni,ačkoliv je jeste mozna brzy se testovat..Říkám jsi zda to některá z vás také neměla.. Jsem už mamkou dvou děti jenže u nich jsem žádné příznaky až na časté návštěvy WC neměla a ani tehda nebyli problémy s MS...Mám ještě počkat pár dnů a počkat zda MS dorazí... Prosim o radu... Děkuji Zdeňka

Strana
z7
janulle22
19. lis 2015

@zdenule23 u me jeste neni k cemu, ale mikush joo 🙂)

domca89
22. lis 2015

U mě vše marné. Testy negativní. ☹

zdenule23
autor
29. lis 2015

@domca89 nezoufej čas vše ukáže

zdenule23
autor
29. lis 2015

@michalamala99 Ahojky tak jak pak to s tebou dopadlo...Dlouho jsi sem nic nenapsala... já tento měsíc se pokousim s přítelem na novo o miminko... a pokud i teď to nevyjde tak nás oba cekaj po novém roce testy :(

michalamala99
30. lis 2015

@zdenule23 Ahojky,u mě to taky nedopadlo.Po9dnech zpoždění jsem to dostala 😒 tak dr.rozhodl,že pokud to tenhle měsíc nevýjde,tak jdem také na testy.Vůbec nevím,jak si teď vypočítat ovulku,když bylo to zpoždění.Ale je mi záhadou,že od 22.11-25.11 jsem to měla.26 a27 jsme na to skočili 😀 a včera jsem měla růžovej krémovej výtok.žádný špinění.tak jestli mám ovulku?vůbec nevím,tak tomu asi dám tenhle měsíc prostor a budem se snažit ob den a uvidíme,protože fakt svému tělu nerozumím.To je mi líto,že to u vás nedopadlo.Akdy to máš dostat?držím palce.byl by to nej dáreček pod stomeček

zdenule23
autor
30. lis 2015

No já spinila 15-16.11 A 17-22 jsem krvacela jak mám... 4.11 jsem měla injekcí na vyvolání MS ...takže popravdě nevím kdy to mám očekávat a kdy bude ovulace...

zdenule23
autor
30. lis 2015

Navíc teď je ještě víc pracovně vytížen o půl noci vstává a cca ve 15:00 je doma vykoupe se najíse a jde spát tudíž na milování máme pouze víkendy... Takže pochybuji že se zadari

zdenule23
autor
1. pro 2015

@michalamala99 no doufám že se nám to tenhle měsíc zadari ... Nechci na testy

michalamala99
2. pro 2015

@zdenule23 já už ani na to nějak nemyslím,jelikož mě unavuje to špinění.stačí mi intimka na den,ale i tak tomu nerozumím.To máte teda málo času ma sexík,ale tak třeba se zadaří 🙂

zdenule23
autor
2. pro 2015

@michalamala99 taky jsem dnes začala spinit... Doufám že se nám zadari jenže jak pises málo času na sexik

michalamala99
3. pro 2015

@zdenule23 tak jak to vypadá dneska?jen špiníš?nebo jsi začala krvácet?třeba je to uhn izďování 😉

hanulka91
3. pro 2015

Ahoj holky, taky prosím o radu. S manželem se snažíme už 4 měsíce o miminko. Poslední snažení proběhlo v den ovulace a to bylo 16.9. MS dostávám pravidelně snad i na hodinu 😀 Dnes už je to 6 den zpoždění a test mi ráno vyšel negativně. Jsem z toho trošku zmatená. Miminko si moc přejeme 🙂 Měla jste některá podobnou zkušenost?

zdenule23
autor
3. pro 2015

@michalamala99 stále spinim spíše je to hlen s troškou krve

zdenule23
autor
3. pro 2015

@michalamala99 a vlastně to mám jen ojediněle

zdenule23
autor
7. pro 2015

@michalamala99 Ahojky tak co tvé spineni... Mne už ustalo trvalo jen dva dny...

zdenule23
autor
15. pro 2015

@michalamala99 Ahojky tak jak se máš..Už vis něco víc nebo jsi na jehlach jako já..

michalamala99
15. pro 2015

@zdenule23 Ahojky,je to od tebe neskutečně krásné,že sis vzpoměla........snažíme se dál,ale prý jsem měla mikro ...potrat.....ale beru to tak,že nic nebylo a snažinkujem se dál.bolí to moc ☹ qle zvedám hlavu hore a jdem dál !a co ty?dlouho jsem od tebe neviděla příspěvěk?zadařilo se vám?ale asi ano?Moc ti to přeji!!!!!!!!!! poslední dva dny páleížáha,která trvá i dnes a dnes se ktomu přidalo.............jela jsem busem z nemocnice,od obvodní a už den před tím mi bylo nevolno,ale dneska opět chvilka skrz žáhu a pak já myslela,že se složím.motala jsem se jak kdybych byla nažranáa to to totálně

zdenule23
autor
16. pro 2015

@michalamala99 to vis já sama nevím zda se zadarilo,už mám i zpoždění jen den ale přeci, a na začátku měsíce jsem trošku spinila..Je mi ouvej od žaludku neustale riham až se mi navaluje..Chci počkat ještě týden a udělám si test pokud to vydrzim..Miminko si moc prejem... a tobě taky moc moc přeji aby se ti zdařilo opravdu že srdce ti to přeji... A mrzi mne že byl mikro potrat..Věřím a držím pesticky ať se zadari..Já už přestala myslet na těhotenství ono se říká čím víc na to myslis tím více se nezdaří... a jinak mne teď cca 14 dnů trápí vyrážka a nespavost...

luciasek1987
16. pro 2015

ahoj holky.. mám druhý den opožděnou MS a test předevčírem negativní.. tak nevim...

zdenule23
autor
16. pro 2015

@luciasek1987 Ahojky zatím nezoufej, zkus pár dnů počkat a udelej si test a uvidis ...Taky mám zpoždění ale zatím se netestuji raději si pockam... Ted mne MS velmi zlobí a snažím se už dlouho otěhotnět a nic :(

luciasek1987
16. pro 2015

@zdenule23 neboj.. dopadne to dobře.. já mám právě pravidelný cyklus 28 dní.. a nic :-/ taky teď už testovat nebudu.. jen mě bolí hlava a břicho bolí jako při MS... jinak si nemyslím, že bych měla nějaké příznaky.. ty nějaké máš?

zdenule23
autor
16. pro 2015

Právě že Jevim příznaky ale ty byly i posledně a nic...Ted mi je zle od žaludku a často říhám a navaluje se mi cítím únavu a je mi zima i když byt je vytopen..Ale spát nejdu vlastně to ani nejde nějak mám problém se spánkem usinam nad ránem..takže mám cca 4 hod spánku

luciasek1987
16. pro 2015

@zdenule23 hm.. tak jeste pockej a uvidis... ja si myslim ze by to mohlo vyjit 🙂

elis86
16. pro 2015

@luciasek1987 jsem na tom úplně stejně - 14dní po inseminaci, test negativní,ale zpoždění 2 dny MS,což se mi nestává...test jsem zkoušela jen v pondělí.

mikush
16. pro 2015

Holky nezoufejte,mě vyšel pozitivní test až osmý den po vynechání, a to jen malinký duch.

zdenule23
autor
16. pro 2015

@mikush no mne dnes test cosi ukázal ale jen když jsem test trošku naklonila

elsissn
16. pro 2015

Ahoj, mám strach. zítra jdu na gyndu a jsem jak na trní. Holky mám bolesti prsou, je mi na zvracení a dvakrát jsem i zvracela, občas mi píchne v podbříšku, jsem nafouklá a břicho mam nějaký vyboulený, unavená jsem furt i když jsem na dnešek spala 10 hodin v kuse, bolí mě furt hlava a udělal se mi na rtu ohromný opar,jsem trochu háklivá na smrady, zpoždění mám 6 dní, ale testy stále negativní. je tu možnost že e to povedlo a jsem těhu? jsem z toho jaksi v rozpacích.

zdenule23
autor
16. pro 2015

@elsissn tak třeba fakt se zadarilo...třeba zde michalamala99 měla test negativní a tehotenskou prukazku v ruce

elis86
17. pro 2015

Já mám zpoždění 3.den a negativní test...na krev mě může poslat jen gynekoložka a ta už má vánoční dovolenou. to mám čekat do ledna? 😢 nevíte o laboratoři v Praze kde krev udělají?

michalamala99
17. pro 2015

@elis86 Ahoj,já bych ještě vydržela.Já měla test negat. a už jsem měla těhu průkazku v ruce 😉

Strana
z7