icon

Možné těhotenství? Test negativní, zpožděná menstruace

zdenule23
28. říj 2015

Ahojky děvčata.. S přítelem jse snažíme o miminko jenže doposud bez úspěchu..V poslední době mám velmi nepravidelnou MS..Poslední byla 26.9 vím že zpoždění je teprve pár dnů...Ale nikdy předtím mi nebylo tak mrzute jako teď častá bolest hlavy,časta návštěva WC, tlak v podbřišku a nevolno od žaludku a citlivé bradavky
.ale TT negativni,ačkoliv je jeste mozna brzy se testovat..Říkám jsi zda to některá z vás také neměla.. Jsem už mamkou dvou děti jenže u nich jsem žádné příznaky až na časté návštěvy WC neměla a ani tehda nebyli problémy s MS...Mám ještě počkat pár dnů a počkat zda MS dorazí... Prosim o radu... Děkuji Zdeňka

Strana
z7
domca89
31. led 2016

Holky, mě cca od 17DC bolí podbřišek, jako bych to měla dostat, ale zítra to mám dostat a test negativní. Tak jsem zvědavá, co z toho bude.

michalamala99
31. led 2016

tak uvidíš.mě teď zkončila ms,tak pojedem nanovo,ale už to nechám plavat,žádné ovu testy.prostě se budem jako by snažit,jak budem mít chuť

michalamala99
31. led 2016

@domca89 ahoj,však ještě vydrž,těhulka bejt můžeš a na testu to půjde vidět až pá rní po vynechání!držím palce 😉

domca89
31. led 2016

@michalamala99 No moc tomu nevěřím.

michalamala99
31. led 2016

@domca89 nevěš hlavu.A jak se dlouho snažíte?

zerea
1. únor 2016

Ahojky, ma nekdo podobnou zkusenost? Dnes jsem 13 dpo. Test dnes rano negativni. Menstruace meska od vcera. HA neberu od zari a s manzelem se o miminko snazime. Jinak vzdy pravidelne cykly presne 28 dni. Tento cyklus jsem zkusila pit prvnich 14 dni kontryhelovy caj. Je mozne, ze test bude pozitivni pozdeji? Diky moc!

mikush
1. únor 2016

Holky nezoufejte,mě test taky nic neukazoval,ducha jsem měla snad až osmý den po vynechání

michalamala99
2. únor 2016

@domca89 Ahoj,tak co?jak to s tebou vypadá?

domca89
2. únor 2016

@michalamala99 Ms nikde a test negativní, ale u mě si to chodí jak se tomu chce.

michalamala99
2. únor 2016

@domca89 tak uvidíš,třeba ještě nemáš takovou hladinu hcg! 😉

domca89
2. únor 2016

@michalamala99 To spíš si mý tělo dělá, co chce a co nechci já.

michalamala99
3. únor 2016

@domca89 a jak že se dlouho snažíte?už si vás pletu,tak se možná znova ptám 😉

domca89
3. únor 2016

@michalamala99 přes rok

domca89
8. únor 2016

@michalamala99 Tak a je to nejspíš jasný. Dnes 7den zpoždění.

zdenule23
autor
8. únor 2016

@domca89 gratuluji ti

domca89
9. únor 2016

Tak dámy, volala jsem na gyndu a mám přijít v pondělí na kontrolu, no tak jsem zvědavá. Podle poslední MS to bude 6tt. Tak jsem zvědavá.

michalamala99
9. únor 2016

@domca89 no super,gratuluji 😉

janickajanulka
10. únor 2016

Ahojky, no tak i ja cekam zda dorazi ms. Dnes je to 6.den co meska. Test negativni. Kdyz mela ms dorazit tak jsem 4 dny slabe hnede spinila a ted zase uz nic. Silena unava, bolest hlavy, strasna zizen, lehke pobolivani v podbrisku, lehke zavrate,bolesti prsou. A to jsem byla minule pondeli v Gennetu a rekla mi ze mam zvysenou sliznici a taky ze jsem tesne pred ms. Nasla mi tam i endometriozu. Ktera se mi pi dlouhe dobe vratila. No ale ms nikde. No des

zdenule23
autor
17. únor 2016

@michalamala99 Ahojky jak pak pokrocilo tve snazeni o miminko.. dlouho jsem tu nic od tebe necetla..Ja mela ted 29-30.1 špineni pote dorazila ms..ktera mela trvani 5 dnu..coz mi ale neni jasne co mohlo znamenat to slaboulinke spineni spise jako hlen s krvi ale velmi svetle ted 12.2 ... Nevim si rady a nechci s kazdou prkotinou chodit k mudr

michalamala99
18. únor 2016

@zdenule23 ahojky,tak zkus ještě vydržet do další ms.Ale pokud jsi měla špinění a pak normální ms,tak si myslím,že kdyby to tam bylo,tak to odešlo?no,já měla chřipajznu pak týden dobrý a teď mám zánět dýchacích cest.Ms bych měla dostat 20tého,ale moc tomu nevěřím,že by se zadařilo ☹

moni92
18. únor 2016

@zdenule23 a nemohla to být známka ovulace..? někdo psal že to tak pozná bílý hlen a vtom jakoby červené nitky... hm??

zdenule23
autor
18. únor 2016

@michalamala99 přeji ti hlavně brzké uzdravení..

zdenule23
autor
1. bře 2016

@michalamala99 Ahojky tak co mrcha ?? ja zatim na tu svoji cekam,diky tomu jak si to prichazi kdy chce tak si nejsem jista kdy ted dorazi

michalamala99
1. bře 2016

@zdenule23 já poratila,jsem v nem ☹ ☹

evazchleva
1. bře 2016

@michalamala99 to me mrzi, ja dnes taky dostala ms a odeslo to...

zdenule23
autor
1. bře 2016

@michalamala99 ach to mne tedy mrzi.. mne to zrejme odeslo s posledni ms protože test pred byl krasne pozitivni.. Neboj se však ono se zadaří..

blueel
2. bře 2016

Ahojky děvčata. MS mám pravidelnou po 30 dnech, sex byl v době ovu a MS už měla přijít před 3 dny, ale furt nic. Test byl včera ráno negativní, ale od včera je mi trochu špatně. Co myslíte? Můžu být těhu?

zdenule23
autor
2. bře 2016

Ahoj no pravděpodobnost tu muže byt..zkus par dnu jeste pockat a udelej si test.. Byla tu slecna ktera mela myslim si ze 7 den po vynechani pozitivni tes.. Ale preju ti aby se vam zadařilo miminko

blueel
2. bře 2016

Děkuji 🙂 zkusim to později a uvidíme. Doufám, že to klapne.

zdenule23
autor
2. bře 2016

Ja si dnes taky delala test a byl tez negativni..Jsem uz mamou dvou deti a vzdy jsem otehotnela da se rict na poprve a ted nejak se nedari.. Ale nevzdavam to.. A tobe držím pestičky at ti za par dnu testik ukaže //

Strana
z7