Můj těhotenský test, jsem těhotná?
Ahojte holky 🙂
Všimla jsem si, že některý z vás jste tady fakt expertky na rozpoznání pozitivního testu od negativního a i já bych chtěla poradit.
I já sem si svoje odfotila a přidávám, i když vím, že je ještě brzo, aby to bylo krásně viditelný, ale ta zvědavost mi prostě nedá spát 😝
Zdá se mi, že na tom horním testu, který je dělaný dnes ráno, se už něco rýsuje, ale potřebovala bych nějaké odborné oko, které by to posoudilo 😉
Děkuji 🙂
tak tak, nejkrásnější dárek 🙂 já to dnes nevydržela a manželovi ukázala ale raději počkám na pátek k Dr.
@leonakv Možný to jo 🙂 Nějak podobně vypadá můj test, ovšem dělaný až po několikadenním zpoždění MS. Já jdu taky v pátek k dr. 🙂
@enalga A já si dělám starosti, jak zvládneme 3 děti 😀 Radši počkej, ono je to pak na hlavu, jak člověk zkoumá test - proti světlu, v různých úhlech, aby tam někde vyděl ducha 😒 Já měla po zpoždění MS duchy, ale pak jsem ji stejně dostala.
Tak jsem si nakonec koupila ten příšerně drahej test ClearBlue a přeci jen počkám do pátku. To mám zrovna třicátiny, to by byl pěkný dárek 🙂 Ale musela jsem ho bezpečně ukrýt 😉
@enalga Hele, máš to teprve dostat, ne? Já si třeba dělala taky před tím, než jsem to měla dostat a nic tam nebylo. První fotky, co jsem sem dávala, byly tak těsně před tím, ne jsem to měla dostat a nic moc tam teda nebylo. Takže ještě není nic ztracený, třeba to fakt vyjde 🙂 Moc bych ti to přála!
Dobré dopoledne holky, tak dnes jsem nakoupila nové testy a ráno opět zkoušela. Vypadá to dobře, čárky sílí na všech možných testech 😀 Na pátek jsem raději objednaná k Dr. máte někdo zkušenosti s tím jak bude vyšetření probíhat a jestli tam v tak brzkou dobu vůbec něco uvidí, jako aby mne neposlala domů s tím, že ať přijdu až po novém roce 😒
@leonakv pokud tam už něco uvidí (podle toho, jak má kvalitní ultrazvuk), tak to potvrdit může. Ale taky nemusí ještě nic vidět a těhotenství ti nepotvrdí. Na 100% by ho potvrdily odběry krve na hladinu HCG, ale podle mě je dělat nebude a kdyby náhodou nic neviděl, tak tě prostě objedná na jiný termín.
A neboj, podle testů těhotná jsi 😉

@leonakv Každopádně gratulace největší... dej vědět až to potvrdí Dr.