Můj těhotenský test, jsem těhotná?
Ahojte holky 🙂
Všimla jsem si, že některý z vás jste tady fakt expertky na rozpoznání pozitivního testu od negativního a i já bych chtěla poradit.
I já sem si svoje odfotila a přidávám, i když vím, že je ještě brzo, aby to bylo krásně viditelný, ale ta zvědavost mi prostě nedá spát 😝
Zdá se mi, že na tom horním testu, který je dělaný dnes ráno, se už něco rýsuje, ale potřebovala bych nějaké odborné oko, které by to posoudilo 😉
Děkuji 🙂
Achjo, mám dilema... Koupit anebo počkat do neděle 😒
@maikkynna Ale neee, to nesmíš!! Na můj test předtím většina reagovala pozitivně a teď tam zase nikdo nic nevidí. A já se uklidňuji, že je na to ještě brzy. A určitě je, lékaři by mi poradili, ať si to udělám nejdřive! 10dní po možném oplodnění a já mám dnes 9. den. Tak co chci? Co čekám? Samozřejmě že dvě čárky 😀 , ale uvnitř sama vím, že je na to ještě fakt moc brzy... Příroda to má moc dobře vymyšlený 😉
@agnesi Na fotkách je čárka vždycky slabší. Klidně si udělej test zítra, ale kup si citlivější test. Taky stojí nějakých 30,-. Ten drahý ClearBlue je podle mě zbytečný. Ukazuje, jak dlouho jsi těhotná, ale o to Ti v tuhle chvíli stejně nejde 😉
@agnesi
@maikkynna Holky, držím vám pěsti! Snažte se nějak zaměstnat, ať se neužíráte. Chce to klid. I když to se snadno říká, já vím ☹
Testuješ se moc brzo, nejčastěji bývá viditelný duch tak 11 až 12 den po oplodnění a to testem citlivostí 10. Takže kup si mamatest jsou tam dva testy s citlivostí 10 a uvidíš jak to dopadne.Držím pěstičky aby to vyšlo. 🙂
A udělám si ho "až" v pátek 😉
@agnesi Skutečně, citlivost 10 je vyšší, než 25 😅 To je čudné, co? 😀 Já už ani nevím, co jsem měla za test. Ten Mamatest je hodně chválený, určitě se na něj zeptej. Máš 2 zdravé děti, tak to ten tlak není takový, jako když se člověk snaží o první, ne? Když jsi to dokázala dvakrát, coby se nepovedlo i potřetí 😉
Není to čudné vůbec, je to logické, test je udělaný na citlivost hormonu hcg, takže stačí aby v moči bylo aspoň 10mlU/ml a test je pozitivní, takže zachytí ještě před očekáváním ms, ale citlivost 25 až v době očekávání. Ale vše záleží na růstu hormonu hcg a ten je vylučovaný až po zahnízdění vajíčka vajíčko se zahnizďuje od 7-11dne po oplodnění nejčastěji je to ten 7 či 8 den. 😉
Holky moc děkuji za vysvětlení, připadám si teď trochu hloupě, když už mám dvě a toto nevím 😀 Je pravda, že první dvě šly hladce, hned napoprvé, tak si říkám, že proč by to nemělo jít napotřetí, ale jeden nikdy neví 😉 Teď jsem se šla zaměstnat uklízením kuchyňské linky + vařením obědu, tak mi to trochu víc utíká 🙂
agnesi já vše zjišťovala také až při snažení o třetí mimi, dnes jich mám už pět 😀
@eliza2 Já jsem se dívala, myslela jsem, že špatně vidím 🙂 Ale klobouk dolů. máš můj velký obdiv!! Já sama jsem z velké rodiny, vím jaké je to báječné, když se všichni slezeme, teď už i sourozencům také přibývají dětičky, takže o zábavu nikdy není nouze a vím, že když přijedeme k našim, před půlnocí se prostě spát nejde 🙂 Hrajeme stolní hry, karty nebo jen tak při vínku klábosíme a toto jsou chvíle k nezaplacení... A to samé chci svým dětem dopřát taky. Dvě mi přijde děsně málo, teda vzhledem k mýmu věku, ještě bych chtěla stihnout 2 🙂 Lichej počet nechci a 6 už je na mě moc 😀 Navíc to chci stihnout do 30let, protože ve 40 potom budu mít klid 😀 První na vejšce, druhá těsně před ní a poslední dvě kolo 10let, takže budou samostatní. Takhle jsem si to naplánovala 😀
Také jsem plánovala, ale život jde jinak než chceme 😕
Jo tomu věřím.Takže budem plánovat, abychom měli veselo tam nahoře. 😀
Tak musím přečkat další den, dala jsem si slib, že vydržím s testováním minimálně do zítřka, nejlépe ale do neděle. Dnes to snad uteče rychle, ve 12 jdu pro Máju do školky a povalíme do baletu, po skončení s ní půjdeme vyzvednout Samíka, chvilku ještě budeme venku (snad to počasí dovolí) a potom domů a to už utíká rychle 🙂 Zahrajeme nějakou stolní hru, navečeřet, Večerníček, vyčistit zuby, přečíst pohádku a spát 🙂 A já s nimi, protože čtvrtky mě vždy totálně vyřídí 😀 Navíc jsem poslední dobou děsně unavená. Zítra si asi zajedu koupit nějaký zimní pěkný botky do Brna, takže to je dopoledne a část odpoledne také zabité, v sobotu možná pojedeme na houby (pokud nezamrznou 😀 ) a v neděli má neteřinka křtiny. Takže to uletí jak voda a třeba potom zjistím, že se zadařilo 🙂 Tak moc bych chtěla.....
Jj, jsem z Tišnova 🙂 Mně se nechce stresovat, stejně to neurychlím a nechci být zase zklamaná, když mi ten poslední nic neukázal... Prostě počkám a hotovo 🙂 A věřím, že i tobě to vyjde!!
Taky bydlím kousíček od Brna 🙂 Já dnes odpoledne pojedu do města do lékárny pro čaje, zrovna dnes mi došly a budu poctivě pít do další ovu 🙂
Připadne mi, že tam něco děsně slaboulince vidím 🙂 A kolikátý den po ovu by to asi mělo být?

@kristl85 O to už se tak nebojím, protože si prostě říkám, že to zdravý bude a basta 🙂 Mám už doma dvě, ale u prvního jsem byla v Anglii a bylo mi 20let, byla jsem takový ztřeštiprdlo, takže to mi uteklo, druhou jsme počali když malýmu byl rok, takže to jsem ani neměla čas sledovat, jestli jsem těhotná a ani nevím, jak těch 9měsíců uteklo. Ale teď už jsou to 4roky od druhýho porodu, pracuju z domu, děti jsou ve školce, manžel v práci, já sama doma a ten čas je děsnej! Navíc sedím u počítače, takže co chvila si hledám příspěvky a diskuze a jdu se z toho všeho zbláznit!!! 😀