icon

Může být těhotenský test falešně pozitivní?

31. srp 2023

Dobrý den je mi 16 let proto radši anonime 16.8 jsem z přítelem měla nechráněný sex slíbil ze se neudělá po sexu jsem cítila tam dole hodně velké vlhko až mokro
Teď citim tlak v podbrisku a mám strach z otěhotnění zkusila jsem test něco tam je ,muže to byt falešný test ?

Může být těhotenský test falešně pozitivní?
Strana
z2
chybadel
31. srp 2023

No zkus další, test pokud bude i ten pozitivni tak gratuluji 👍😊

mateees
31. srp 2023

no, tohle je pozitivní, udělej si dalši a uvidíš

tereziecedikova
31. srp 2023

No holka.. to je pozitivní.

janina92
31. srp 2023

Vypadá pozitivně 🍀

jaja01k
31. srp 2023

To je pozitivní. Zkus další test za pár dní, když bude čárka silnější, znamená to, že jsi těhotná.

autor
31. srp 2023

Četla jsem tu hodně diskuzi ze testy dělají falešné duchy 🫣 druhy vypadá stejně 😞 nemůže to byt špatná šarže testu ? Pritel říkal když je to poprvý a bez vyvrcholeni tak nejde otěhotnět

rnika
31. srp 2023

Tak to pěkně kecal. Otěhotnět můžeš vždycky...

lencaa11
31. srp 2023

To je pozitivní vyzkoušela bych ráno další 🤔

betysch
31. srp 2023

Tak určitě bys měla ze styku 16.8 takového ducha.Nekrmte trolla

te_reza
31. srp 2023

@betysch no tak dnes to má 15 den jestli počítám správně, to není tak málo
@anonym mě to taky přijde pozitivní

autor
31. srp 2023

@betysch myslíte ze to není možné ? Je pravda ze mám mesicky nepravidelne

autor
31. srp 2023

Děkuji za odpovědi 😞 zkusím koupit ještě test a pak půjdu za mámou 😞 přece jen je možné ze jsou falešné

julie290
31. srp 2023

@te_reza To sice ano ale myslíš, že hned trefili i ovulaci? Nevím jestli zrovna tato diskuse mi přijde 100% reálni

te_reza
31. srp 2023

@julie290 co by ne, ti co to nejmíň řeší, ji většinou trefí

cherie24
31. srp 2023

@betysch proč by neměla? Časově to odpovídá snad úplně přesně. 😉
Autorce - vypadá to na ranné těhotenství... Otěhotnět lze i z prvního sexu a partner ti zřejmě i lhal s tím, že se neudělal. Kolik je mu let? Zasloužil by při nejmenším přes držku.

autor
31. srp 2023

@cherie24 je mu 19 rodiče byly proti němu právě proto jsem teď tak strašně vystresla jít za mámou mě zabije 😞 opravdu to nemůže byt falešný a kdy bych měla udělat test

lencaa11
31. srp 2023

Test bych udělala zítra a další den ale zrovna tento test moc 👻 nedělá a že by udělali dva na ráz moc bych na to nespoléhala bohužel tvůj kluk je pěknej b....🫣

gruyerre
31. srp 2023

Další test udělej zítra ráno. Pokud bude zase pozitivní, je to určitě těhotenství.

cherie24
31. srp 2023

Nezabije neboj 😉 test ráno, hned z první moči. Partner ti opravdu hodně lhal. Za prvé se dá otěhotnět i bez vyvrcholení a za druhé nejspíš to bez vyvrcholení nebylo a za třetí je úplně jedno, jestli máš sex poprvé nebo po dvousté, na tom přeci vůbec nezáleží po kolikáté to je. 🤦🏼‍♀️ Bude v tom určitě hodně emocí a bude to těžké, ale říct jim to musíš. Jak se na to tváří on? Už jsi mu to řekla?

autor
31. srp 2023

@lencaa11
@gruyerre koupila jsem v tetě nějaký mama test a udělala ho teď a je tam taky něco 😔😞

gruyerre
31. srp 2023

Tak to těhotná skutečně jsi. Co na to přítel?

lencaa11
31. srp 2023

To je jasne pozitivní test to není falešný 👻 jsi těhotná

autor
31. srp 2023

@gruyerre přítel nemám data psala jsem mu ale zobrazí se mu to až bude někde na Wi-Fi 😞 takže to je jasne ??

rnika
31. srp 2023

No - dva pozitivní testy po sobě - ano na 99,9% jsi těhotná.

lencaa11
31. srp 2023

Ano jsi těhotná asi bych to rovnou i řekla rodičům ať víš co oni na to a snad to bude vše ok držím ti palce ...☘️☘️

gruyerre
31. srp 2023

S největší pravděpodobností ano, i když ještě není jisté, jestli bude těhotenství prosperovat.

cherie24
31. srp 2023

Proč mu nezavoláš? Tohle je dost vážná věc. A rodičům bych klidně řekla, jak tě tahal za fusekly, z tohohle by rozhodně neměl vyjít jen tak a bez trestu.

teenyel
31. srp 2023

Vypada to pozitivne. A pokud mas alespon trochu normalni rodice, tak te nezabiji. Mozna dostanes vynadano, ze jsi nezodpovedna (coz bude opravnene, protoze bys mela pouzit ochranu, nejen kvuli tehotenstvi, ale primarne kvuli tvemu zdravi), ale urcite ti pomohou to vyresit a nenechaji te v tom. Uprimne ti reknu, ze dceri bych vynadala ne kvuli tehotenstvi, ale ze riskuje zdravi obecne. Ze tenhle frajer je lhar uz vis, napovidal ti blbosti. Takze bych urcite neverila ani odpovedim na otazky ohledne jeho dosavadniho sexualniho zivota a s tim spojeneho zdravi. Neboj, jdi za mamkou a ver, ze normalni mama dceri vzdy pomuze, kdyz ma jak. Ale byt tebou si nasypu popel na hlavu, protoze o pouzivani prezervativu se uci uz na zakladnich skolach. Neber to nejak zle, nechci na tebe utocit, jen na rovinu pisi, ze priste bud obezretnejsi a zodpovednejsi hlavne vuci sama sobe. A pokud ti jakykoliv chlap bude tvrdit, ze s tim ma problem, tak ho posli k sipku 😉👍

vendy299
31. srp 2023

No těhotná určitě jsi.

oliver11
31. srp 2023

Určitě běž za mámou. Hlavu ti neutrhne. A pomůže ti. Dej vědět. Držím pěsti ať to dopadne dobře.✊

Strana
z2