Může být těhotenský test falešně pozitivní?
Dobrý den je mi 16 let proto radši anonime 16.8 jsem z přítelem měla nechráněný sex slíbil ze se neudělá po sexu jsem cítila tam dole hodně velké vlhko až mokro
Teď citim tlak v podbrisku a mám strach z otěhotnění zkusila jsem test něco tam je ,muže to byt falešný test ?

Podle testů jsi těhotná.. Doporučuji jít za mámou, třeba bude naštvaná, ale určitě tě nezabije. Příště doporučuji zajistit antikoncepci a určitě se nespoléhat na přítele..
Tak co jak si dopadla, pořád na TEBE myslím?
Tak cooo? Jak to dopadlo? Taky mě to moc zajímá, myslím na tebe 🥹
To bude těžké rozhodování taky i co vy jak to vnímáte ...Atd....
Důležitá jsi především ty! Jak ty to cítíš a zda jsi připravena se stát matkou a jsi schopna to zvládnout, bude to těžké, ale ať už se rozhodneš jakkoliv, určitě to bude správné 🥺🥺 držím palce a dej vědět 🥺
Ahoj, ber ohled hlavně na to jak to cítíš ty. Co přítel jak se k tomu staví on? Dokáže tě podpořit či zabezpečit? Pokud se rozhodneš si miminko nechat, budoucí prarodiče se z toho šoku rychle vzpamatují jakmile uvidí své vnoucatko 🙂
Je to jen na tobě a partnerovi. Sedněte si a proberte pro a proti a jak to oba cítíte. Já sama mám čtyři dcery a poslední je zhruba ve tvém věku, určitě bych ji podpořila v jejím rozhodnutí. Myslím na TEBE ❤️
Rodiče toho nezodpovědného lháře ať si jsou, jací jsou - o dítě bys musela pečovat ty a upřímně, skončil by ti tím dosavadní život, takže hlavně se nenech blbnout nějakými řečmi, jak je to jen strašně krásné a zalité sluncem a rozhodni se podle svého uvážení. Mít dítě je hlavně nonstop zodpovědnost a nekonečný sled povinností...je to těžké rozhodnutí, tak držím palce, ať to dobře zvládneš. 😉
Tak co, jak jste dopadli u doktora?

Taky si myslím, že se vám zadařilo. Ale nějak to vyřešíte, drž se 🍀