icon

Může být těhotenský test falešně pozitivní?

31. srp 2023

Dobrý den je mi 16 let proto radši anonime 16.8 jsem z přítelem měla nechráněný sex slíbil ze se neudělá po sexu jsem cítila tam dole hodně velké vlhko až mokro
Teď citim tlak v podbrisku a mám strach z otěhotnění zkusila jsem test něco tam je ,muže to byt falešný test ?

Může být těhotenský test falešně pozitivní?
Strana
z2
mimi1004
31. srp 2023

Taky si myslím, že se vám zadařilo. Ale nějak to vyřešíte, drž se 🍀

lusiana777
31. srp 2023

Podle testů jsi těhotná.. Doporučuji jít za mámou, třeba bude naštvaná, ale určitě tě nezabije. Příště doporučuji zajistit antikoncepci a určitě se nespoléhat na přítele..

oliver11
11. zář 2023

Tak co jak si dopadla, pořád na TEBE myslím?

adruska27
18. zář 2023

Tak cooo? Jak to dopadlo? Taky mě to moc zajímá, myslím na tebe 🥹

autor
18. zář 2023

@adruska27
@oliver11 to je od vás hezké .. rodičům jsem to samozřejmě řekla co taky jiného .. to víte domácí vězení a zabaveny mobil tak jsem ani nemohla napsat moje řidiče jsou pro přerušení ale rodiče mého přítele jsou věřící … 20.9 jdu na první kontrolu takže poradně nevím co bude no 😣

lencaa11
18. zář 2023

To bude těžké rozhodování taky i co vy jak to vnímáte ...Atd....

adruska27
18. zář 2023

Důležitá jsi především ty! Jak ty to cítíš a zda jsi připravena se stát matkou a jsi schopna to zvládnout, bude to těžké, ale ať už se rozhodneš jakkoliv, určitě to bude správné 🥺🥺 držím palce a dej vědět 🥺

linusha
18. zář 2023

Ahoj, ber ohled hlavně na to jak to cítíš ty. Co přítel jak se k tomu staví on? Dokáže tě podpořit či zabezpečit? Pokud se rozhodneš si miminko nechat, budoucí prarodiče se z toho šoku rychle vzpamatují jakmile uvidí své vnoucatko 🙂

oliver11
18. zář 2023

Je to jen na tobě a partnerovi. Sedněte si a proberte pro a proti a jak to oba cítíte. Já sama mám čtyři dcery a poslední je zhruba ve tvém věku, určitě bych ji podpořila v jejím rozhodnutí. Myslím na TEBE ❤️

prejeta_zaba
18. zář 2023

Rodiče toho nezodpovědného lháře ať si jsou, jací jsou - o dítě bys musela pečovat ty a upřímně, skončil by ti tím dosavadní život, takže hlavně se nenech blbnout nějakými řečmi, jak je to jen strašně krásné a zalité sluncem a rozhodni se podle svého uvážení. Mít dítě je hlavně nonstop zodpovědnost a nekonečný sled povinností...je to těžké rozhodnutí, tak držím palce, ať to dobře zvládneš. 😉

oliver11
25. zář 2023

Tak co, jak jste dopadli u doktora?

Strana
z2