Může být těhotenský test s duchem spolehlivý?
Ahoj snažilky, vyšel mi TT s takovým duchem myslíte, že to něco bude? Také mi je těžko skoro po každém jídle. Menstruace byla 29.1. ale na mě dost krátká, nevím co si o tom myslet. Měla jste některá, že menstruace proběhla a pak jste zjistily těhotenství? Děkuji za odpovědi.

možná špatné foto, ale nic tam nevidím
taky tam nic nevidím
Bohužel nic
@moolly Já nic nevidím...
@moolly nic
@moolly a já tam třeba něco vidím 🤷🏼♀️😀 takže buď sme slepé obě a nebo nevim 😬😀 něco takového sem měla cca 8dpo a nikdo také nic neviděl, zkus za dva dny ještě jeden
@teress1215 děkuji🙂 ještě jsem ji zkusila trochu ztmavit
@moolly Tady už vidím taky
@moolly vidim ...🍀🍀
@moolly ja ji vidím na všech třech fotkách 🤷🏼♀️😊 Nejsem expert na duchy ale opravdu sem něco podobného měla já a nyní sem ve 30tt, udělala bych ve středu ráno ještě jeden z ranní moci 😊
@teress1215 děkuji, dám na Vaši radu a testnu až ve středu 😁🙂
@moolly aspoň někdo 🙏🏻 Hcg by mělo růst každé dva dny, takže ve středu by ta čárka měla byt už krásné vidět 😊 také sem byla netrpělivá ale da se to vydrzet 😁
@klokanka31
@natysnovec holky, děkuji za naději 🙂🙂
@teress1215 tak snad už tam bude vidět pořádně...moc bych si to po 6.měsících přála 🍀
@moolly to naprosto chápu, já osobně jsem po dvou potratech a v životě sem si snad neprala něco víc než byt znovu těhotná a mít zdravé miminko 🙏🏻😊 dejte ve středu vědět 😊
@teress1215 tak to chápu a je mi moc líto, co se vám stalo ale už bude jen dobře 🙂 ano dám 🙂
@moolly Tak jak to vypadá ? 🙏🏻😊
@teress1215 tak jsem zklamaná... Na dnešním testu se neukázalo vůbec nic 😔😔
@moolly Takže asi biochemko 🙁
@klokanka31 asi ano, jinak si to nedovedu vysvětlit... 🤷♀️😒
@moolly Nic si z toho nedělej,třeba se hned za měsíc dočkáš znova 😉

@moolly nic tam neni - negativni