Může být zpoždění a bílé výtoky známkou těhotenství?
Holky mam uz 10 dni zpozdeni, porad mi mamatest ukazuje duchy, jednou silneji pote zas slabe a furt dokola.. 😊 zkousela jsem si clearblue a ten je zatim negativni.. myslite, ze jsem na zacatku? Vubec nespinim jenom bily vytok.❤️

@ruze32 Mě to přijde jako vadný test. Dělala jsi jinou značku??
@lilian2111 takhle mi jich vyslo vice, je to mamatest a neni jediny😊 nene testuji pouze jednou znackou
@ruze32 Tak udělej i jinou značku, píšu to nerada, ale tyhle testy ukazuji falešné // a ty čárky vypadají přesně takto - nedobarvené, neúplné….. 😞
Holky tak krev negativni, tak jak je mozne, ze mi tolik testu ukazalo carku?🙈🙈
@ruze32 Asi to biochemické těhotenství?
@ruze32 jak piše
@klokanka31 vypada to bohužel na biochemicke... ale k dr si i tak zajdi.
Dnes mi test zas ukazal dalsi carku, jsem z toho blazen😔 doktor me vysetroval a bylo vse v poradku..
@ruze32 Znova - mamatest, slunicko, když se namoci moc, což se dle fotky testu stalo - udělá neuplnou falešnou //. Používala jsem je během snažení o třetí a když mi tohle udělal několikrát po sobě, už jsem ho nekoupila. Divím se, že o tom výrobce ještě neví, nebo ví a kašle na to…, naší malé jsou už dva roky a stále to ty testy dělají a prodávají to, dokola se to tu řeší u těchto testů ☹️ Pak takových zklamaných snažilek …

Tak dnes rano to dopadlo takhle😊😀
@keckac
@nita1984
@klokanka31