icon

Může jít o mimoděložní těhotenství?

luisa1234
16. srp 2019

Ahojky,vzhledem tomu,ze jsem uz zoufala,hledam radu tady. 28.6 mi zacala normalni ms. 25.7 jsem nasla pozitivni test. Carka slaba,ale dobre viditelna. 27.7 clear blue ukazal 1-2 tydny. To byla sobota,takze v pondeli jsem volala k dr,ktery me objednal na 13.8. Jenze 2.8 jsem zacala krvacet, coz jsem tedy brala jako zpozdenou ms s tim,ze to proste nevyslo. To trvalo tyden, tak jsem po skonceni udelala test a byl pozitivni.Testovaci carka silnejsi nez kontrolni. Tak na pohotovost,kde me prohledli,nikde nic. V nedeli 11.8 na testu to same. Takze v utery 13.8 ke svemu dr, na ultrazvuku nic, hcg 970, takze vcera znovu. Hcg 1700, na ultrazvuku zase nic. Jsem zoufala,trva to dlouho. Mam hrozny strach.,ze je to mimodelozni. Muze se jeste neco ukazat? Dekuji vsem

Strana
z6
luisa1234
autor
23. srp 2019

@adenka84 No, ja ted na to nemam myslenky. Chci byt hlavne v pořádku pro Tobiska a muze. Strasne malo spim, tak doufam, ze to doma dospim 😭

adenka84
23. srp 2019

@luisa1234 jasně odpočívej.. každá tohle máme jinak v hlavě nastavené...
opatruj se...

dominicka147
23. srp 2019

Ja sla po LP druhy den domu doma jsem mela dceru 5let takze jsem musela fungovat hned ikdyz manzel si vzal dovolenou a dcerka byla hodna a vedela vse ze bylo miminko ale ze to bylo spatne a musela jsem do nemocnice

marcelina14
24. srp 2019

@luisa1234 já šla druhý den, malé bylo 2.5 roku a taťka s ní moc často sám není. Tak jsem je pořád otravovala 🙂
Držím palce, ať se dáš brzy dohromady 🍀

adenka84
25. srp 2019

Ahoj holky.
Vyuzila jste nektera moznost lazni? Pokud ano pomohli vam? Ja v nich byla 2x a po druhe jsem po nich otehotnela hned dalsi mesic. I kdyz to bylo po IVF, ale zadarilo se. Pristi tyden jdu o ne zazadat. Jsem rozhodnuta. Chci tuto moznost zkudit.

adenka84
25. srp 2019

Jinak me dnes dorazila prvni pooperacni MS a jsou to tedy muka. Brisko boli dost a hodne krvacim. Nejsem zvykla na bolestivou MS. Doufam, ze to tak nebude nyni kazdy mesic.

anakolut
25. srp 2019

@adenka84 V lázních jsem nebyla, nechtěla jsem, ale určitě to zkus. To je dobře, že MS dorazila. Asi ta bolestivost i silné krvácení je přirozená reakce na prodělané trauma.

adenka84
25. srp 2019

@anakolut zkusím.. nejdříve jsem se bála co děti.. Ale manžel sám řekl, že pokud mě to vyjde ať jedu, že se o ně postará. většinu času budou stejně ve školce a škole a na víkendy by za mnou jezdili. Ubytovali by se v nějakém hotelu. Tak uvidím jak se věci budou mít. Třeba mi je pojišťovna neschválí.

anakolut
26. srp 2019

@adenka84 Myslím si, že schválí. Kdy už jindy by to měli schválit než po takovéhle velké gynekologické operaci.

adenka84
26. srp 2019

@anakolut zkusim to... Jsem uz proto rozhodnuta

Strana
z6