Může jít o uhnizďování?
Holky,chtěla bych se zeptat, mám 2 dny před MS,ale objevilo se mě něco co normálně nemám. MS mám pravidelnou, nebolestivou,někdy mě akorát pár dnů předtím pobolivaji prsa. Od včerejška mám hustý, bílý, kremovitý výtok, docela hodně,prsa mě bolí od včerejška a jsem taková bez nálady a hodně unavená. Může jít o uhnízďování nebo Pms? Nikdy jsem s tím nesetkala tak jsem trochu nervózní :/ Děkuji za odpovědi 🙂
@moncach to je nejlepší 🙂
@jana1499 tak to už je krásná čárka! 🙂 držím palečky! 🙂
@monyscerna děkuji 🙂 čárka zase trošku zesílila dneska ráno
@jana1499 bolest v podbřišku je naprosto normální. Vše roste, zvětšuje se a natahuje. Mně bolelo ještě nedávno, jsem ve 12tt a vše je v pořádku. Nemá cenu chodit k lékaři dříve dokud není miminko vidět na utz. Nebo samozřejmě pokud jsou závažné problémy jako nesnesitelná bolest nebo silné krvácení 🙂
Chjo,tak už mi zase začíná PMS😖, nateklý a bolavý prsa, pobolivani podbřišku....za chvíli je mrcha tady
Třeba se nedostaví 😉 a budete mít hezky vánoční dárek 😉 já jsem včera byla u doktora protože mě občas poboliva v podbřišku a prý je vše v pořádku znovu jdu 2.1.
Ale ráda bych přítele překvapila na Vánoce,že by pod stromečkem našel pozitivní těhu test,ale dostat to mám až po😕

@monyscerna tenhle je z dnešního rána