icon

Může střevní chřipka ovlivnit výsledek těhot. testu?

gracinka7
1. kvě 2015

Ahoj holky,
jsem 45DC. Cyklus mám běžně 34dní. Minulý měsíc jsem nasadila bylinky a MS nikde. 40DC jsem si dělala test a bílo... Dnes jsem to zkusila znovu a byly tam //. Problém je, že je mi od včera strašně špatně, nemůžu nic jíst, je mi na zvracení, strašně mě bolí záda a včera jsem měla průjem a motala se mi hlava. Nejsem si jistá, jestli je to nějaká střevní chřipka a nemůže to nějak ovlivnit výsledek testu.

mandala
1. kvě 2015

Nejsem si jistá, ale podle mne to výsledek testu ovlivnit nemůže. 😉

cepanka
1. kvě 2015

Stejne priznaky jsem mela ja..🙂

podkolka
2. črc 2015

Ahojky ja mám průjem a zvracení v kuse od té doby co jsem ,že jsem těhotná, vlastně díky tomu mě to vůbec napadlo. Dnes v noci jsem naspala 2 hodiny zbytek jsem si povidala se zachodem opravdu jakobych měla střevní chřipku... bohužel dala jsem si vajíčka na které jsem měla obrovskou chuť a stalo mě to odpočinek...nepomáhá nic a už mě v žaludku docela i sem tam píchá z toho jak je prázdný ale nemůžu udržet ani vodu...

prdecek
2. črc 2015

@podkolka jestli neudržíš ani vodu, tak bych si zajela na pohotovost na kapačku, pač začínají vedra tak abys nebyla dehydratovaná a neublížilo to miminku

lucisek01
6. črc 2015

Ahoj holky sem v 5tt a dnes me strasne boli podbrisek, takova pichlava bolest.. je to normalni?