Může těhotenský test ukázat falešně pozitivní výsledek?
Zdravím, mám na Vás otázku. Mám 5. den menstruace, před menstruací jsem si přišla docela nafouklá, pak to zmizelo, docela mě pálila i žáha a bolela prsa tak jsem si udělala test a byl negativní. Teď 5. den večer jsem opět jak balón, sním na co přijdu. Přišla mi to jako blbost, ale radši i teď večer jsem si udělala test a kouká tam na mě tenhle opravdu slabý duch. Co myslíte? Může být pozitivní nebo je to jen že jsem si ho dělala teď večer a končí mi menstruace? Test s jednou čárkou je tak 3 dny před menstruací, spodní je ze dneška 10.5. Děkuji za odpověď

Taky vidím slabou čarecku 🙂 ale jestli je to jistota t neporadím já jsem tady amatér 😂😂😂 ale taky jsem měla takovou čarecku a už mě nějaký páték tlačí něco v břichu 😂😂😂
@andrejs002 vidím něco malinko zkus test udělat třeba za dva dny 😊
Vidím, ale bude to podle mě přesně ten duch vlivem hormonů. Je to fakt nesmysl si dělat test během MS. Vždy počkat alespoň až skončí. Zkus za dva dny.
@andrejs002 Já myslím že jsi měla biochemický těhu...
@leniczka23 Psala že ten test s duchem dělala 3 dny před MS,tak to asi odešlo...
@klokanka31 pise, ze ten test s jednou je 3 dny pred a s duchem je dnes
@eloana Tak jsem to blbě pochopila 🤦♀️
@andrejs002 biochemko, odejde to s ms
@klokanka31 polud by to bylo obracene, tak biochemko..take jsem ti tak jednou mela
@eloana Taky jsem měla...
Zkusila bych udělat aspoň den dva po skončení ms a hlavně z ranní moči... uvidíš, ale tohle moc dobře nevypadá

@andrejs002 něco vidím, zkus za dva dny a bude jasno. 🍀