Může to být těhotenství?
Zdravím, s přítelem jsem měla v době ovulace nechráněný pohlavní styk. V posledním týdnu se cítím docela unaveně, trošku se mi zvětšily prsa a tak nějak zvláštně mě pobolívá podbříšek. Ovulace podle měření byla v sobotu 10.11 a pohlavní styk 5.11 a 11.11 BT se zatím stále drží nahoře.Zkoušela jsem těhotenský krevní test(v pátek) a i test z moči (odpolední testování v sobotu) a zdá se mi, že tam malý duch je, nevím jestli to
ale není jen v mých očích 🙂 Myslíte,že by to mohlo značit těhotenství nebo je ještě moc brzy na testování?
Děkuji za vaše případné odpovědi.

@kometacka ahojky a kolikátý si dpo?
@nikynikol25 dneska je to 8dpo
@kometacka ahojky, na tom krevním něco vidím, ale být tebou tak to raději neberu moc v potaz, protože ty krevní jsou sr*če, já to zkoušela taky, ukázalo mi to přesně, co tobě a těhotná jsem nebyla a i když si přečteš různé recenze tak na to holky nadávají ...co se týče toho čůracího tak nevím, nejsem si jistá jestli tam je něco vidět nicméně ještě vydrž ;) vajíčku trvá údajně 9 dní než se uhnízdí a začne vylučovat HCG takže za dva dny zkus a snad se ukáže něco viditelného, hodně štěstí a držím palce ;)
@kometacka já měla dusika teprve 9dpo a 11dpo už jsou krásné vidět,ty spodní dva jsou 9dpo,ten prostřední a horní 11dpo
@kometacka tak 8dpo se ještě netrap zkus třeba pozítří to by mohl být silnější
@nikynikol25 děkuji za odpověď.Mimíska bychom si přáli,tak snad to vyjde
@kometacka myslím že to vyjde.Moc budu držet palečky a dej vědět jak to probíhá
@nikynikol25 Děkuji,určitě dám vědět
@nikynikol25 tak jsem dnes šla na krev,včerejší TT je sice silnější,ale myslím že by měl být mnohem silnější,když minule byl jen takový malinkatý duch.Tak uvidíme,myslíš že by to mohlo vyjít?
@kometacka já myslím že je to v pořádku koukni na moje.A kolikátý si dpo?
Dneska je to 18 dpo,vcera jsem si volala na krev a rekla mi sestricka,ze hodnota hcg je 195,ale vubwc nevim jestli je to dost nebo malo.Pristi tyden mam prijit na utz.
@kometacka o těch hodnotách moc nevím,v čera my brala taky krev a v čera jsem byla 20Dpo tak nevím jakou mám hodnotu já.10.12 jdu znova tak nevím jaká je a jaká zase bude.Zkusila si mamatest jestli tam nebude čárka silnější ten dr.max má míň barviva než mamatest.Treba tam bude silnější čárečka.
@nikynikol25 nene nezkoušela,ale můžu se zkusit zeptat v lékárně.Tak držím palce,ať ti to dobře dopadne. Uvidíme,co mi příští týden řekne můj doktor 🙂
@kometacka tak dej vědět jak dopadne s ale nepremejslej na špatným.Mysli dobře já celý dny něco dělám jen abych nemyslela špatně říkám si vše bude v pořádku.Ber vitamíny a uvidíš prckovi se bude dařit dobře.
@nikynikol25 děkuji,věřím že všechno bude oka.Jsem v praci mezi detma,takze nemam moc cas premyslet nad jinyma vecma 🙂
@kometacka tak to je super.Deti tě aspoň zábavu tak nato nemáš čas.Mas úplně suprovou práci
@nikynikol25 ahoj,tak jak to s tebou vypadá?
@kometacka ahojky no začínám mít občas přes den trošičku nevolnosti.A prsa šíleně bolej že nemůžu nosit podprsenku.Jinak až toho 10.12 příští týden jdu zase na kontrolu tak dám vědět co a jak.
@kometacka ahojky tak jsem byla v pondělí u doktorky a jsem 6+6 a 9mm má malinkej a tluče mu srdíčko.4.1 se jde na první screaning.Tak se uvidí.Pry se zatím vyvíjí dobře
@nikynikol25 tak to je super,tak gratuluju,ja jdu na kontrolu v utery,melo by uz byt videt srdicko,tak snad to bude vsechno v pohode.Podle toho,jak mi v posledni dobe byva rano spatne...
@kometacka tak to určitě bude v pořádku.Ja te vůbec zatím žádné nevolnosti nemám a jsem zato docela šťastná.Tak dej hlavně vědět jak si natom.
@nikynikol25 tak to bud rada,ja mam dny,kdy mam zaludek na vode cely den.V utery jdu k panu doktorovi a melo by byt videt uz srdicko,pri minule kontrole,pred 10 dny,byl videt jen zloutkovy vacek.
@kometacka tak to už je opravdu na dobré cestě.Iz si to někomu oznámila
@nikynikol25 zatím ne,ví to akorát přítel a jedna kamarádka z práce.Chci počkat do příštího úterý na potvrzení srdíčka a rodičům to oznámit až pod stromečkem.Ty už jsi to oznamovala?
@kometacka u nás to už vědí všichni já tam šla a doktorka viděla krásně a hned řekla že jsem 5+0.Tak jsem to řekla už všem.Nebala jsem se toho.Vzdycky věřím že to dopadne dobře
@nikynikol25 já tomu taky věřím,ale chci to nechat jako překvápko pod stromeček 🙂
@kometacka původně jsem taky chtěla,ale myslím že by to na mě bylo poznat.Vubec nezvracim jen se my chce akorát když se nenajim a mám sem tam na obličeji pupínek ale třeba jen jeden za tejden,pak zmizí a další tejden se udělá jinej.A hlavně mám dost často změny nálad a jsem hodně unavená.Tak na mě by to poznali u nás každej.Tak jsem to řekla už dřív

@kometacka ahoj já tam něco malinko vidím držím palečky ať je vše ok 😉🍀