Můžu být těhotná?
Ahoj mám dotaz mám Mít ms cca za 10 dní vůbec mi to hlava nebere že mi dva testy ukázali toto .. udělala jsem si test jen tak ze srandy protože švagrové zůstal doma. Snažíme už víc jak rok myslíte že tomu mohu věřit nebo si nedělat naděj ?sem moc zmatená vůbec nevím jestli můžu mít radost

@zuziii000 informace kolik dnů mas do ms až tak nic neřekne, záleží jak dlouhé mas cykly a kolik dnů jsi po ovulaci. Samozřejmě to může odejít s ms nebo taky ne. To ti nikdo neřekne
@zuziii000 Je pozitivní gratuluju 🍀
Snažíš se rok a nikdy jsi neviděla těhotenský test? 😀 Tak to bys měla dát osvětu zdejším lapačkám duchů.
@zuziii000 ty jo,holka, tohle jsem měla cca 2 dny před očekávanou ms, takže jo, je to tam. Asi jsi měla brzkou ovulaci 😊
@amazonkajanik kéž by dál bůh 🥰
@domish Zpožděná ms, dvě čárky na testu. Co bys řekla? Já bych se objednala k doktorce a začínala se těšit na miminko. 😉
@michaela666 já právě čekám na tu menstruaci a pořád nepřichází, bolí mě lehce v podbříšku, udělala jsem si ovulační test i těhotenským a oba jsou pozitivni , tak jsem z toho v rozpacích,
Nemůžeš protože už jsi těhotná 😊Gratuluji
@domish Já když otěhotněla a ještě to ani nevěděla, bolelo mě taky břicho, a silně, jako bych měla mít každou minutou ms. Dneska z toho mám 13 měsíční princeznu 🙂 gratuluju a těš se na mimi 🍀

Očividně to je víc než jasné. 😉přečtěte si návod na testu