Můžu být těhotná?
Dobrý den. Měla jsem menzes 24.7.2018. trvala 7 dní . Mám pravidelnou menzes. S přítelem máme nechráněný sex. Co bude to bude. Dne 8.8. 2018 jsem našla na toaletním papíru čistou červenou krev a potom hlen konzistence vaječný bílek nahnědlý a od té doby nic. Pobolíváni v podbřišku jako před menzezí , svědění pradavek a pálivé prsa. Jinak nic..Je mi 37 a jednalo by se o třetí těhotenstvíN ikdy jsem tohle nezažila . Můžu být těhotná ? Děkuji za rady a odpovědi . Dagmar
@dagma1980 Myslím že takhle brzo se ještě nic hodnotit nedá. Jedině počkat zda dorazí ms...
@misicka1988 jj ,ale my se pokoušíme i nepokoušime o Mimi každý měsíc,necháváme to osudu . Teď co se mi přihodilo neznám tak nevím. Jestli už jsem z minulého měsíce těhotná .
@dagma1980 hlen konzistence vajecneho bílku a někdy i s krví svědčí, že toho 8.8 proběhla ovulace. I vzhledem k pravidelnému cyklu by to v tomto období cca 15DC sedělo. Takže jestli jste měli ten den nebo i dny před tím nechráněný styk, těhotná být můžeš. Na nějaké příznaky je brzo, ty začínají až s rostoucím hcg, které embryo produkuje po zahnízděni, ke kterému dochází cca 8-10 den po ovulaci. Problémy, které popisuješ mohou být ještě následkem ovulace a hormonální změny s ní spojené.
Měla hsem to podobné a těhotná jsem byla
Já bych řekla, že proběhla ovulace spíš.
@dagma1980 to nemusí nic znamenat. Vydrž do termínu ms a potom testuj
Pokud jsi mela nechraneny sex tak ano,muzes byt tehotna.Ale to dneska vedi i holcicky na zakladce :D
Ježíši... To je porad dokola. Kolik diskuzi s takovým názvem už tu je. A zakladatelko nezlob se na mě, bylo by to tvé třetí dítě? Tak to už snad víš jak to vše funguje ne? Že ovulace je cca uprostřed cyklu a pod...
@novamamina jj vím ale naposledy jsem byla těhotná před 16 lety a už ani nevím jak to vše proběhlo a hlavně kazdy těhotenství bylo jiné .
@dagma1980 ok, chápu to. Ale přeci jen, ptát se na internetu jestli můžu být těhotná... To přeci nikdo neví 😀. Vesteckou koulí tu nikdo nemá. Ale abych nebyla OT.... Taky si myslím že těhotná být můžeš.

Můžeš.