Můžu být těhotná?
Ahoj prosím měla jde MS o 2 dny delší než obvykle, 14 - 16 den cyklu jsem slabě spinila a asi 4 dny před očekávanou MS jsem měla nechraneny styk. Teď mám 3 den zpoždění je možné že jsem těhotná i kdyz tt je negativní? Testovala jsem včera zkusím to zítra, vždy jsem měla tt pozitivní 1 den vynechane ms. Takhle rozhozeny cyklus jsem nikdy neměla, vzdy pravidelna ms bez spineni či krvácení mimo, tak nevím co si o tom myslet. Dekuji
@erikamaj
@sudylichozrout ovoce žádný stres jako vždycky. Jen zdravější strava, ale to už jedna MS proběhla a v poho. Ale odpo jsem udělala další test a vidím ducha. Ale asi blaznim, pravděpodobnost ke nulová.
Jakože pokud došlo k oplodnění opravdu pozdě tak by odpovídal skoro neviditelnej duch ne? Jakože jestli se to povedlo budem nadšený jestli ne tak v poho, jen ráda vím na čem jsem. Ale trpělivost přináší růže že. 😊 děkuji za odpovědi
Ahoj, prosila bych o radu. S přítelem se snazime o miminko. Antikoncepci neuzivam nekolik let, menstruaci mam dostat asi za 17 dni. Včera jsme měli poprve nechráněný styk. Dneska mam mirne bolesti v podbřišku a bily vytok. Myslite, ze mohlo dojit k oplodnění?
Těžko říct, mohlo i nemuselo. Den po styku ti to nepotvrdí ani gynekolog, takže ti to těžko potvrdí někdo tady.
Ja vim, jen jsem chtěla vědět, jestli třeba nema nekdo podobne problémy..

@kakret pokud je test negativni, pujde spis o nejakou hormonalni nerovnovahu to se obcas stava, nejsme roboti. Jestlize jsi 14.-16. den cyklu slabe spinila, nejspis jsi v te dobe ovulovala a styk 3 dny pred menstruaci nemel vliv vubec na nic.