Můžu být těhotná, i když mám menstruaci?
Dobrý den chtěla sem se zeptat jestli je možné že můžu být těhotná když mám menstruaci ...než sem to dostala pořád mě bolelo v pod bříšku a mám to už odneděle a dnes je středa a pořád mě bolí prsa a bříško? test sem si před menstruací dělala a negativní,ale od pohl.styku to bylo v sobotu 3týdny...děkuji za info Petule
Ahoj, neni mi jasne, menstruace tedy v tehotenstvi musi byt bez cernych srazenic a kousku odluc.se sliznice? Pak by to mohlo byt v poradku? Diky
Zkusim dcera mi jela koupit. Tak rano zkusim a uvidim .Pak uz jen gynekologie proc me boli podbrisku
Dik, tady se clovek dozvi veci, mam desetileta dvojcata a vlastne vim prd, jen to ze to ted proste nak nejde dalsi. At je u vas vse v poradku 🙂
@salinka nerekla bych ze bezne, ale ano stava se to v zanedbatelnem poctu. Casto je spineni, nidace zamenovana za menstruaci.
Tak ale nidace je den dva, a hlavne slabe krvaceni.bavila jsem se o krvaceni v dobe menstruace normalnim nekolik dni. To se snad neda zamenit ne?
@absintka19 opravdu nevím, znám odobně jen dvě holčiny a ted co jsem si tím prošla v prosinci mi právě říkali v ordinaci že je to poměrně běžné.... nidaci se špiněním jsem zažila v tomto cyklu a bylo to jiné 🙂
@toryt myslím že ne, je to opravdu jen zaspinění spíše jeden den plus jsem měla k tomu takový růžový výtok... a bylo to čtyři dny před očekávanou (neočekávanou) menstruací 🙂
@toryt ja treba krvacela-hematom ale menstruace to nebyla. Nekdo miva menzes slabsi, napr.3dny, pak jen spini takze zamenit se da. Kazda z nas je jina 🙂
První měsíc jsem menstruovala normálně, další tři dny špinila ( myslela jsem si, že je to změnou zaměstnání, stěhování... prostě stres).. třetí měsíc menstruace nikde.. a byla jsem 11 tt když jsem si udělala test 😀. Takže bych byla na menzes nespoléhala 😊😊
Ty jo hezky 😁 a tos nemela zadny priznaky nevolnost nebo tak. 1/3 tehotenstvi nevedet o mimcu a tu se to naopak resi uz aby honem test a samy stres 🙂
Nidace tedy uhnizdeni se muze objevit spineni nebo krev a jak je to s bolesti?
@toryt muze i nemusi. To je jako nekdo citi i ovulaci a nekdo ne.
Jelikoz ovulaci citim az dost, docela dost u toho trpim, mela bCh citit o tohle
@toryt to asi nebude přímá úměra, myslím že o tom většina z nás neví..první dvě těhotenství jsem žádnou nidaci nezaznamena ani bolestí ani špiněním... Ovulace mi taky nebolí vždy...tento měsíc jsem si myslela že ani nebyla...a byla....a přišlo i nidační krvácení...poprvé za v tomto těhotenství...ani v tom prosincovém nebylo...
@toryt ja krvacela v tehotenstvi v obdobi pravidelne menses , zacala jsem 5tt, pokracovala 8tt a 12tt ... krvaceni bylo fakt krvaceni, trvajici dva dny ( brala jsem ale leky na redeni krve, takze ta krev fakt tekla a byla ridka) pokazde jsem metla k doktorovi , zadny problem nezjisten a bylo mi receno ze krvacim starou sliznici, ktera jeste neni pokryta zcela placentou( kor kdyz to odpovidalo opravdu dobe, kdy mela byt menstruace) po 12tt konec a uz se krvaceni neobjevilo 😊
Ppravdu kazda zena snad jiny pribeh a prubeh. Ja brala rutimax prave naopak na slabsi krvaceni ale mela jsem bud silene dlouhy cyklus nebo zas menzes jen tri dny, zadny prehled o ovulaci tak jsem s tim slehla. Osobne me to spos zajima ale sama mam velmi malou pravdepodobnost otehotent. Pritel dost uz v letech a ja sama prodelala konizace, tak hlavne ze jinde to muze byt v poradku🙂
Urcite 🙂
@ucianek jeste neradovat a verit ze s MS neodejde. Proto by se melo testovat az po vynechani MS. Budeme drzet palecky.
@absintka19 dobře nebudu se radovat,, ale budu doufat a modlit se... 🙂 víme jedno, když to nevyjde ted tak to vyjde příště.. 🙂 A moc děkuji, uvidím v pondělí zda dojde MS nebo nedojde,.
Mam otazku?
@luci_nka17 jakou? Ikdyz já asi moc neporadím

Myslite ze tam jsou .Mesicky my zkoncily a boli me pod brisku a prsa. Tak nevim☹