icon

Můžu být těhotná, když mám tak nízkou bazální teplotu?

leniiid
14. zář 2016

Ahoj už přes 3 měsíc se s přítelem snažíme o dítě a pořád se nedaří.Měřím si banální teplotu,zkouším čípek,sex máme co druhý den.posledních 5 dní mám bazalku 36,5 a uz asi 3tí den mě hrozně bolí na levé straně v podbřišku a mám takove divné pocity jakoby na zvracení ale hned to přejde.Nevím jestli si to jen nevsugerovávám nebo jestl můžu být vůbec těhotná když mám tak nízkou tu teplotu?

Můžu být těhotná, když mám tak nízkou bazální teplotu?
Strana
z2
petrynka
16. zář 2016

@leniiid myslím, že si po ovulaci. Souhlas s chelsi

lajla
16. zář 2016

Tipují že ovulka je teprve na cestě, nízká teplota a píchání ve vaječníku...az proběhne teplota se zvýší a zůstane zvýšená buď do ms nebo stále😉 jednorázové poklesy potom nevadí

lajla
16. zář 2016

Aha..už vidím a už je po😉 tak držím pěsti😂

leniiid
autor
17. zář 2016

Myslím že mám po ovulaci... docela často mi teď stojí bradavky,tlak v podbřišku je pořád...dnes teplota 36,8 a není mi zrovna nejlíp...

leniiid
autor
17. zář 2016

A příjde mi nebo spíš je to tak že mám uplne stvrdle břicho .. samozřejmě mám menší špek ale když prstem zatlačím tak je úplně tvrdé to jsem nikdy neměla

emysicka
19. zář 2016

@leniiid dobrý den, už jste zkoušela dělat nějaký test? Vím že je sice přem MC, ale já prostě nevydržela a testla. No a dušíci jsou na obou testech, tak snad bude vše OK 🙂 ...

leniiid
autor
19. zář 2016

@emysicka ne nedělala jsem si ještě .. pořád držím 😄 něco mi říká že to stejně nevyšlo 😔 vzhledem k tomu že nemám pravidelnou MC tak nevím jestli mám spoždění nebo ne 😔dneska to je 35 den cyklu a teplota pořád 36,8.. včera mi dokonce smrdělo maso,ale chuťově bylo dobré ale smrdělo jak zkažené a příteli teda vubec nesmrdělo 😄 tak nevím ...jo a čípek mám úplně tvrdý to jsem ještě nezažila..

emysicka
19. zář 2016

@leniiid to máte výdrž 😉 ... já jsem prostě nedočkavec 😀 , ale beru to zatím jako první krok k úspěchu, ještě se může cokoli stát, ale budu optimista a věřím, žr vše bude OK

leniiid
autor
19. zář 2016

Kdybych měla pravidelný cyklus tak už bycg si udelala .. ale bojim se ze budu zklamana..ikdyz 35 den to už je dost a teplota porad vysoká tak nevim

emysicka
19. zář 2016

@leniiid no já zase vím, kdy byla ovulace a test jsem udělala 10dpo ... kdybych to nevěděla, tak bych taky ještě počkala 🙂

leniiid
autor
19. zář 2016

Tak u mě byla ovulace asi 7 nebo 8 a sex obden takže teoreticky bych už taky mohla videt ducha ? 😄

emysicka
19. zář 2016

@leniiid já měla ovulku 8 nebo 9 🙂 🙂 ... myslím že ano, ale s testem ciltivost 10mlU a s ranní močí 🙂 , ale pokud máte pevnou vůli vydržet do MC tak je to prý lepší 🙂 🙂 ... ale já prostě nevydržela a testovala 🙂

leniiid
autor
21. zář 2016

@emysicka Ahoooj tak co ? Dělala sis další test ? Jsem zvědavá 😄

leniiid
autor
21. zář 2016

Nevim kdy mám já testnout 😔

emysicka
21. zář 2016

@leniiid jj dělala, a zase pozitivni 🙂 ... v benu lekarna maji vcasny tt, ten si mi osvědčil a ukazal i 4 dny pred MC 🙂 ... třeba zkus koupit tento 🙂

Strana
z2