Můžu být těhotná, když mám tak nízkou bazální teplotu?
Ahoj už přes 3 měsíc se s přítelem snažíme o dítě a pořád se nedaří.Měřím si banální teplotu,zkouším čípek,sex máme co druhý den.posledních 5 dní mám bazalku 36,5 a uz asi 3tí den mě hrozně bolí na levé straně v podbřišku a mám takove divné pocity jakoby na zvracení ale hned to přejde.Nevím jestli si to jen nevsugerovávám nebo jestl můžu být vůbec těhotná když mám tak nízkou tu teplotu?

Tipují že ovulka je teprve na cestě, nízká teplota a píchání ve vaječníku...az proběhne teplota se zvýší a zůstane zvýšená buď do ms nebo stále😉 jednorázové poklesy potom nevadí
Aha..už vidím a už je po😉 tak držím pěsti😂
Myslím že mám po ovulaci... docela často mi teď stojí bradavky,tlak v podbřišku je pořád...dnes teplota 36,8 a není mi zrovna nejlíp...
A příjde mi nebo spíš je to tak že mám uplne stvrdle břicho .. samozřejmě mám menší špek ale když prstem zatlačím tak je úplně tvrdé to jsem nikdy neměla
@emysicka ne nedělala jsem si ještě .. pořád držím 😄 něco mi říká že to stejně nevyšlo 😔 vzhledem k tomu že nemám pravidelnou MC tak nevím jestli mám spoždění nebo ne 😔dneska to je 35 den cyklu a teplota pořád 36,8.. včera mi dokonce smrdělo maso,ale chuťově bylo dobré ale smrdělo jak zkažené a příteli teda vubec nesmrdělo 😄 tak nevím ...jo a čípek mám úplně tvrdý to jsem ještě nezažila..
Kdybych měla pravidelný cyklus tak už bycg si udelala .. ale bojim se ze budu zklamana..ikdyz 35 den to už je dost a teplota porad vysoká tak nevim
Tak u mě byla ovulace asi 7 nebo 8 a sex obden takže teoreticky bych už taky mohla videt ducha ? 😄
Nevim kdy mám já testnout 😔

@leniiid myslím, že si po ovulaci. Souhlas s chelsi