Můžu být těhotná kvůli vynechání 1 pilulky HA?

ronja55
29. led 2016

Asi před 6 dny jsem si zapoměla vzít prášek, vzala jsem si ho až po 24 hodinách, vcera jsem měla dostat menstruaci a jen hrozně lehce špinim a nic vic, nikdy jsem to takhle slabě neměla. Můžu být těhotná? A pokud jo tak za jak dlouho si mám udělat test?

abundia1
29. led 2016

myslim, ze muzes byt v klidu. taky se mi to parkrat stalo v dobe, kdy jsem jeste brala antikoncepci, nikdy z toho zadne tehotenstvi nebylo. a test..... ty jo, no me se u obou deti ukazaly carky tak po 10 ti dnech od poceti. Tenoulinky, ale byly tam. Ale neplas zbytecne. Pokud beres pilulky dlouhodobe, tak jedno takove vynechani tehotenstvi nejspis neudela. Ja jsem vzdycky spineni po vynechani prikladala tomu, ze jsem telo zblbla a ono ted nevi, co jako 😉 🙂 a zvlast kdyz spinis, kdyby vubec nic, ale kdyz ti v termin zacalo spineni, bude to v klidu. Neboj 😉

kacca11
29. led 2016

Koukni se do pribaloveho letáků. Pokud jsi zapomněla před šesti dny a teď máš pauzu, tak jsi pravděpodobně pribalovy leták vůbec necetla a nepostupovala podle něj. V něm najdeš postup, jak řešit zapomenutí v jednotlivých týdnech. Takhle jsi nejspíš zbytečně postupovala špatně a narušila ochranu, i když jsi to mohla jednoduše zachránit.

I jedna pilulka může narušit ochranu, ale v tvem případě to bude pravděpodobně narušené ne s tou zapomenutou pilulkou, ale následně špatným postupem. Pravděpodobnost, že bys otehotnela do teď, je Malá.

kikidii
30. led 2016

Skoro určitě těhotná nejsi! 🙂 Větší pravděpodobnost otěhotnění je, když vynecháš prášek na začátku užívání platíčka, to je v prvním týdnu. Takhle ke konci by to byl zázrak, kdybys otěhotněla. Já se usilovně snažím o mimi už 9 měsíců, hlídám ovulaci, plodné dny, beru na to vitamíny a nic. Takže jeden vynechanej prášek fakt nic neznamená 😀

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru