icon

Můžu být těhotná po sexu během menstruace?

tynuskap
29. bře 2024

Ahoj , je to hodně blbe když se tak zeptám , ale při poslední Ms jsme s přítelem měli sex poslední den ms (myslela jsem si že už mi skončila ale odpoledne mi ještě přišla a pak zas odešla a už nepřišla 😂) každopádně moje otázka zní . Je tu nějaká možnost že můžu být těhotná ? Včera jsem to měla dostat a doteď nic ( vím že se může Ms zpozdit i o delší dobu a nemusí to nic znamenat ) ale stejně stalo se už někomu že to měl podobné a těhotný byl ? 🙂 (Necítím žádné příznaky že by mi má měla přijít jen lehké píchání v podbřišku 🙂 )

Strana
z2
izz76
29. bře 2024

Udelej si test a budeš mít jasno. Možné je cokoliv..

martinka_33
29. bře 2024

Na 95% tehotná nejsi 😉 Pro jistotu můžeš udělat test, mají v každé drogerce, stojí pár desítek korun, do stovky určitě.

Rada mimo téma: dyslektikům hodně pomáhají automatické opravy, pak nepíšou hrubky a ostatní si o nich pak nemyslí, že jsou trotlové, co vyšli pět tříd základky.

tynuskap
autor
30. bře 2024

@martinka_33 z čeho soudíte ,že jsem dyslektik ? 🤔

lencaa11
30. bře 2024

@tynuskap udělala bych test možné je vše tělo ženy umí někdy překvapit

martinka_33
30. bře 2024

@tynuskap píse se hloupÝ dotaz, podle vzoru mladÝ, ale právě dyslektici tohle nerozliší i kdyby se snažili sebevíc.

hanka_12345
30. bře 2024

@martinka_33 to hned neznamená že je někdo dyslektik. Kopa méně chytrých lidí to taky tak píše a nejsou dyslektici

jaja01k
30. bře 2024

Udělej si těhotenský test. Možnost těhotenství tu je, i když ne moc velká. Já mívám nechráněný sex první den po skončení ms a za devět let jsem z toho nikdy neotěhotněla.

alexandria80
30. bře 2024

@martinka_33 neni slušné,někoho buzerovat,že napsal chybu ve slově.Kam to vedeme🤷🏻‍♀️🤮

martinka_33
30. bře 2024

@hanka_12345 tem by ta umela inteligence taky pomohla 👍 Chápu, ze nekdo je technicky zamereny, umi treba opravit vsechno co se rozbije ale zalezitosti okolo pismenek se ho netykají.

alexandria80
30. bře 2024

@tynuskap nic si z toho nedělej,že si napsala chybu ve slově😊.Někteří dělají ze sebe chytráky🤷🏻‍♀️🥲.Ale je smutné,druhé poučovat🥲

mabs
30. bře 2024

@tynuskap třeba z toho, že píšeš jak hotentot. Možná bys měla míň souložit a víc se zaměřit na svůj mateřský jazyk, protože udělat takovou hrubku, je neskutečná ostuda.
A ne, těhotná opravdu nebudeš.

tynuskap
autor
30. bře 2024

@martinka_33 kvůli jedné chybě jsem hned dyslektik , super 😂 ale díky za super radu ❤️

tynuskap
autor
30. bře 2024

@mabs tady je opravdu dobrá komunita urážet umí každej . 😂 Tak to bych právě měla začít ještě více souložit . 🫡 Na urážky si najděte někoho kdo o to stojí 🙂 Díky 🥰

tynuskap
autor
30. bře 2024

@alexandria80 opravdu si z toho nic nedělám . Aspoň vidím co lidi opravdu řeší 🙂

martinka_33
30. bře 2024

@tynuskap no tak nejsi no... 😉

tynuskap
autor
30. bře 2024

@martinka_33 klidně podle vás budu . Nevadí mi co si myslíte . 🫡 Já chtěla slyšet nějaký názor , a vy taky nějaký máte tak slušně děkuji a jdu dál 🙂 mějte hezký den 😉

kackabis
30. bře 2024

@tynuskap já otěhotněla poslední den ms 🙂

martinka_33
30. bře 2024

@alexandria80 no já vim, ze vsichni nemužou umět všechno. Ale nezvládat základní vzdělání, k čemu teda děti chodí do školy, když se tam nenauci ani skloňovat přídavná jména 🤔 Skoda platit učitele... Ale právě dyslektici se to můžou učit jak chtěj a nejde to.

tynuskap
autor
30. bře 2024

@martinka_33 Soudit podle jednoho slova a tvrdit o někom, že kvůli tomu je hned dyslektik je dost špatný . Taky bych o vás mohla tvrdit spousty věcí jen podle toho co píšete, ale nemám to za potřebí . Já jsem si sem přišla pro názor . Ten jsem od vás dostala a těší mě že jsem hned dostala i nálepku dyslektik . Jelikož podle jednoho jediného slova se to hned pozná 👍😊 . Nebudu se tu tím ,už zaobírat . Mějte krásné Velikonoce ❤️

martinka_33
30. bře 2024

@tynuskap Víš, ze neumis neco co ses mela naucit na prvnim stupni základní skoly, by bylo pro tebe lepsi tvrdit ze dyslektik jsi, ale z toho co.pises... Myslim ze nejsi 😉

eviicka
30. bře 2024

@tynuskap být dislektik není přece nic špatného nebo urážka,
@martinka_33 to napsala slušně a v dobrém, ta hrubka v nadpisu opravdu může snižovat úroveň dotazu. I když zrovna automatické opravy by si s ní stejně nejspíš neporadily.

K dotazu, pravděpodobnost je minimální, a roste s délkou cyklu. Pokud je máš krátké (treba jen 24 dní), je těhotenství spíše možné než pokud je máš delší.

tynuskap
autor
30. bře 2024

@eviicka neberu to jako urážku 😉
Mám krátký cyklus , ale na rady slečen si pro jistotu udělám test . I vám děkuji za váš názor 🙂

martinka_33
30. bře 2024

@tynuskap chyby delame vsichni, kolikrát se spletu, v poctech v práci, příspěvky plný preklepů a sem tam i hrubka. Ale nedivim se kdyz mi pak nekdo rekne ze neumim pocitat, rikam ze jsem pri počtech ve škole asi chyběla 😅 Ale neurazim se, přiznám chybu, i to ze je ostuda blbe sečist dve cisla (a to se mi opracdu nekdy stane). Je dost vypovidajici o cloveku jak se k chybam postavi 🤔

martinka_33
30. bře 2024

@eviicka to nevim, nepoužívám to, ale pravda je, že muj ex od té doby, co zprávy diktuje a přepisuje je automat, hrubky nepíše 👍

mydlova
30. bře 2024

@tynuskap uplně v pohode muzes byt tehotna. Ovolace byva vetsinou 11-15 den. Spermie vydrzi az sedm dnu. A ty jsi mela sex 7. Dc? 😜 Ale taky ja jsem se snazila dohromady 4 roky 😀

elis1987
30. bře 2024

@tynuskap vůbec nic si z toho nedělejte vypusťte to z hlavy.... Nechápu že z jedné hrubky někdo dokáže dělat takový divadlo k dyslexií se vyjadřovat nebudu. Pravděpodobnost že jste těhotná je celkem nízká pokud jste neměla nechráněný sex ještě i během měsíce. Každopádně jak píšou ostatní kupte si test a uvidíte. Po vynechané ms by měl už z jistotou ukázat. Krásné Velikonoce

tynuskap
autor
30. bře 2024

@elis1987 Vám také krásné Velikonoce ❤️

tynuskap
autor
30. bře 2024

@mydlova my se nesnažíme , když to řeknu hnusně tak to byla taková pooslavová akce 😂... Máme doma 2,5 letého syna takže bych řekla, že na další je čas . Jen sem chtěla znát názor . Ale jak si člověk může všimnout spíš se tu člověk dočká urážek a kontrol pravopisu 😄 a jinak děkuji za váš názor a přeji krásné Velikonoce ❤️

tynuskap
autor
30. bře 2024

@martinka_33 jak už jsem napsala , myslete si si že jsem dyslektik . Neurazí mě to . 😊 Kdyby mě měla každá taková kravina urážet tak bych nemohla chodit mezi lidi a že pracuji mezi lidmi 🙂

exbordelar
30. bře 2024

Z me zkusenosti to mozne je 😄 Ovulaci mivam klidne i 8. den cyklu. A spermie zijou v prumeru 4 dny, i vic. Takze co by ne 😀 Mame kdyztak gratulovat? 😃
Udelej si test a pak napis, jak to dopadlo, jsem zvedava.

Strana
z2