Holky prosím o radu. 22.3. jsem měla menstruaci která trvala 4dny. Už 6dní mě bolí podbřišek jako bych to měla každou vteřinu dostat. Je mi špatně od žaludku, až na zvracení, ale sem statečná a rozdýchávám to :o) Do další menstruace mám 14dní. Mohlo by to být těhu, které by bylo maximálně 15dní staré? Díky moc za rady.
tak jedině, že bys měla ovulaci těsně po menstruaci i to se může stát. tyhle nevolnosti se dají ale přičíst i právě probíhající ovulaci, i mě se to občas stane. jinak já těhotenství "poznala" díky pálení žáhy, která mě začala pálit velmi brzo a právě kvůli tomu jsem testovala už 10 dní po ovulaci. no a žáha mě nepřestala pálit až do porodu 🙂... zvláštní, ale bylo to tak.
ja bych treba zkusila test.. je mozne ze tam nic neuvidis ale taky maly duch se ti tam ukazat muze.. tak hodne stesticka..
souhlasím s myisiska1. pokud bys měla ovulaci těsně po menzes...možné to je.
udělej si test a uvidíš třeba už bude aspon duch já u prvního těhu otěhotněla skoro hned po MC a a už skoro dva týdny před další MC jsem měla na testu ducha🙂) tedka druhé těhu sem zase otěhotněla těsně před MC hold pokaždé to muže být jiné a testem nic nepokazíš
a to máš MS normálně jen 4 dny?i při těhu můžeš mít v prnívh měsících slabou MS,tak udělej test,třeba už začínáš 2 měsíc 😉
Prý jsou případy, že to na sobě maminy pozorují už druhý den, takže si myslím, že to možné je. Určitě ale počkej do termínu, kdy má přijít další menstruace.