Myslíte, že by to mohlo být? Nebo jen duch..
Nevím prosím názory...

@miszulicka Můj názor je, že tohle je jednoznačně pozitivní test a ty jsi těhotná.
Já myslím,ze vidíš, že je ten test pozitivní. To už není duch.. 😉
Neví tě přibližně podle Vašich zkušeností kolikátý týden by to mohlo být??? Já to mám mít totiž za cca týden. Ale měla jsem divný pocit v podbřišku tak jsem si jen tak udělala test a ani jsem nepočítala stím že by vyšel takto. Spíše jsem nečekala nic.
@miszulicka ty si nečetla návod? A těhotenství se počítá od posledni ms
Je to tam , těžko říct podle mě tak 12dpo , ale je to jen orientační , ,,,, ovulace musela byt dřív nebo je tam miminek více 😁
@agneska7 no to doufám že snad ne 😄
@miszulicka tak možné je všechno, přeji ať je vše v pořádku 🙂
Ahoj, pěkná čárka, blahopřeji ať sílí 🍀
Regulérní těhotenský test, objednej se na gynekologii a určitě nás informuj, držíme palce
Kdy jsi měla poslední MS?
@klchudik poslední byla 12.11. právě že do další mám ještě cca týden. Měl ajsem to malinko rozhazene
@miszulicka to odpovídá, že bys mohla být cca 11-12 dní DPO. Pokud počítám 7 dní cyklus a cca 14ty den ovulace.
@klchudik asi ano. Jak říkám měl ajsem to poslední tři měsíce trochu rozhazene. 12.11 byla ms a trvala těch 7 dni. Ale kdy byla ovu úplně netusim právě.
@miszulicka uvidíš, na ultrazvuku ti 100% řeknou, jak je to staré ☺ a stejně se to vždy počítá od MS 🙂🙂
@tynule123 tak holky mám zpoždění a pořád pozitivní test. 22 .12 jsem objednaná na gyndu tak uvidíme a dám Vám vědět.
Tak miminko tam je. Dnes byla první prohlídka a je zahnízděne. Akorad byla vidět taková malička kulička. Která se teprve vyvyne v miminko. 6 ledna mám další prohlídku tak snad půjde vše tak jak má.
@miszulicka však to je normální nález ne? Nečekala jsi ze tam bude mimino, že ne?
@lachtanice86 proboha z vašich komentářů je mi do breku. Já nevím jestli chodíte sem že se doma nudite nebo jen prostě kritizovat. Samozřejmě že vím. A taky to nepíšu přímo vám ale holkám kteří drží palečky sbohem
@miszulicka tak si poplakej, mně je to fakt jedno. Veřejná diskuze, tedy mohu reagovat. Ze se ti to nelíbí neni muj problém.
P.s. no jo tebe se dotklo ze sem ti napsala ze si mas přečíst návod.. tak to je strašný problém
@miszulicka ja se bavím, ty co položi úplně hloupý dotaz se rozciluji nejvíc

Taková dálnice. Duch to rozhodne neni. Gratuluji