Myslíte, že jsem těhotná?

ladysell
2. srp 2016

Ahoj 🙂 v půlce června jsem měla s partnerem nechráněný pohl.styk v období plodných dnů..ejakuoval mimo mě. Až po 48 hodinách jsem použila postinor, dostavili se vedlejší účinky a po 5 dnech jsem dostala menstruaci, která přišla i další měsíc. Těhotenský test (mamatest) byl 2x negativní. Jen mě už delší dobu,a to před i PO MS poboliva v podbřišku a mírně i prsa. Myslíte,že můžu mít pořád obavy z těhotenství? Kvůli těmto příznakům? Nebo co myslíte,že by to mohlo být. Děkuji za odpověď.

slimacikmia
2. srp 2016

Nemyslim, ze by si bola tehotna, skor trosku rozhodene hormony... Nepozorujes sa priliz? Ze by si tie priznaky trosku nafukla? Aj to moze byt. Kazdopadne, ak sa necitis ok, chod na kontrolu k lekarovi. Niektore priznaky moze vyvolat aj napr.cysta.

puresin
2. srp 2016

Myslim, ze tehotenstvi nehrozi, spis psychika, telu umi hlava vsugerovat ledecos. Nejjistejsi bude udelat si jeste jeden test, pokud bude negativni, na 100% tehotna nejsi. Ale pokud Ti byva vazne divne a bude to pokracovat, zajdi k te doktorce, pro jistotu.

ladysell
autor
2. srp 2016

Děkuji za reakce. Ano, jedno píchnutí mě vystraší a hned to vnímám celý den. Těch 14 dní,co mě ty bolesti trápí, mi ta bolest přišla povědomá..a opravdu,až teď mi vlastně došlo, že tyto bolesti jsme měla loni,když mi našli cystu na SONO břicha. Na vyšetření u gynekologa už se ale neukázala. Tak se "uklidňuju" že by to mohlo být něco takového.. Jen ta situace se vůbec neměla stát, ale každý někdy udělá chybu.. jsem mladá na to,aby mě těhotenství potkalo. Nedokážu si představit,co bych dělala.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru