icon

Myslíte, že jsem v tom?

leblovav
28. črc 2016

Ahoj, přikládám fotku jestli mi řeknete váš názor jestli tam také vidíte svetloučkou čárku a tmavou. Zvětšily se mi prsa, mam velké výkyvy nálad a nafouklé břicho. Test si rozhodně udělám ještě zítra ráno a zajdu na gyndu, ale ráda bych názor zatím od vás 😊

Myslíte, že jsem v tom?
lussinka88
•
28. črc 2016

Něco tam je, ale jak ti tu kazdej rekne, tak mamatest dela falesnaky. Ja mela daleko silnejsi carku a tehu jsem nebyla. Kazdopadne preju hodne stesti

jluciy
•
28. črc 2016

Zatím bych nepředbíhala s gyndou...kdy máš dostat MS? Kdy byla ovulace?
Já mamatest měla podobný a těhotná jsem, nicméně dokud nejsi alespoň týden po vynechání, radovala bych se velmi potichu 😉
Zkoušej testovat ob den a jinou značkou 😉
Držím palce 😀

leblovav
autor
•
28. črc 2016

Končila mi MS v nedeli s tím že jsem ji měla pouhý tři dny a slaboučkou... No je mi 21 s přítelem jsme spolu 6 let, nebráníme se miminku, ale určitě se nesnažíme 🙂

jarmulka
•
28. črc 2016

Já tyto testy nemám ráda. Opravdu dělají falešné duchy.... Určitě zkus jiný, jinou značku

leblovav
autor
•
28. črc 2016

Zítra koupím, děkuju za radu

jarmulka
•
28. črc 2016

@leblovav myslím to v dobrém, opravdu 🙂 .... Koukej na můj test stejné značky.....

leblovav
autor
•
28. črc 2016

Ani jinak by mě to nenapadlo 😊

jluciy
•
28. črc 2016

@leblovav tak to mi přijde, že asi nic nebo si měla hodně pozdě ovulaci...
Já měla něco podobného,ale 8 dní po ovulaci (cca 6 dní před MS)...

jarmulka
•
28. črc 2016

@leblovav myslím si, že jsme měli srovnatelné čárky na testu... A u mě přišla MS cca za 36 hodin po tomto testu

astyna
•
28. črc 2016

on to ani nemusí být duch, ale prostě jen viditelná dutinka, kudma má být vidět čárka v případě pozitivního výsledku. Já to spíš vidím jako pozitivní, protože dutinky jsou spíš bezbarvé a neviditelné takhle na pohled - a už vůbec nejsou do růžova.

Jednou se mi ale stalo, že jsem měla takto zbarvený test, dostala jsem pak menzes, takže embryo odešlo. Doktorka mi pak vzala i krev a HCG bylo nízké, ale bylo v mezích počátečního těhotenství.

jarmulka
•
28. črc 2016

@jluciy @leblovav teda holky, to je fakt masakr tenhle test.... To je hrůza ty falešné čárky ☹

jarmulka
•
28. črc 2016

@astyna no, mně můj také přišel jemně zbarvený do růžova viz foto výše a opravdu cca za 36 hodin jsem začala krvácet....

jluciy
•
28. črc 2016

@jarmulka moje je pravá 😉a já i v předchozím těhotenství měla ten samý a žádný falešný...

debie_p
•
28. črc 2016

Tak pokud ti v neděli končila MS, tak je dost nepravděpodobný, že bys byla těhotná, ne?
Testy bývají pozitivní nebo s duchy až cca týden po ovulaci pokud vím a ovulace většinou dva týdny po MS, ale určitě bys to všechno nestihla během jednoho týdne podle mě...

leblovav
autor
•
28. črc 2016

jenze me Ms koncila ted v nedeli takže vůbec nevím, ráno udělám ještě jeden mama test a odpolko koupím jinou značku.

astyna
•
28. črc 2016

@jarmulka

Pokud ti gynekolog hned nevezme krev, tak nevíš, zda jsi byla těhotná a neudrželo se to, nebo byl ten test "vadný". To pak můžeme na testy nadávat, ale chyba může být jinde.

jarmulka
•
28. črc 2016

@jluciy stejně bych tento test zakázala.... Opravdu dělá hodně holkam falešné duchy... Nebo jsme byly těhotné ale odešlo to dříve, než vůbec,, něco mohlo pořádně začít,,.... ???

astyna
•
28. črc 2016

@leblovav

To byl můj test z lékárny, značku už nevím, stál asi 50 Kč a zbarvil se hned. Zkus jiný typ.

leblovav
autor
•
28. črc 2016

@debie_p doktorka rikala, ze je to mozne, at si delam prubezne testy a kdyz tak at prijdu za 14 dni na vysetreni

jarmulka
•
28. črc 2016

@astyna já vím... Jen, že se toto děje ve velké míře právě u těchto testů, u jiných značek to holky tolik neuvádí - ,, falešné duchy,,

jluciy
•
28. črc 2016

@jarmulka proč zakázala? Jak už tu bylo řečeno - může jít o biochemické těhotenství a to velmi běžné..a to přesně tohle udělá! Sama sem zažila 😉

alboo
•
28. črc 2016

Mamatesty sou mrchy, fakt delaj falesnaky. Me uz nekolikrat a i v dobe, kdy bych ani tehotna bejt nemohla.

astyna
•
28. črc 2016

https://www.drmax.cz/dr-max-lady-max-test-comfort

Tohle byl můj test a spolehlivý byl 🙂 Zkus ho.

jarmulka
•
28. črc 2016

@jluciy na druhou stranu i takové biochemické těhotenství je v jistém ohledu dobrá známka toho, že to,, jde,,. Že jsou průchozí vejcovody a tak 🙂 ...

jarmulka
•
28. črc 2016

@alboo a proč jsi si dělala test v době, kdy jsi těhotná být nemohla???? 1

jluciy
•
28. črc 2016

@jarmulka to rozhodně ano 😉 a pěkně se pohnojí 😉

alboo
•
28. črc 2016

@jarmulka 🙂 protoze se mi stalo, ze bejt mohla a na mamatestu byla slaba carka. Na jinym druhu nic. Jelikoz sem mela vic baleni, tak sem to pocase zkusila jen tak... citlivost testu byla stejna...